Sam28
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,308
İntel ban mı yedi? yav anasını neler kaçırmışım.Ban yedi ama burası insanların bosuna ban yediği bir yer değil. Buarada ne için ban yemisti o ?
İntel ban mı yedi? yav anasını neler kaçırmışım.Ban yedi ama burası insanların bosuna ban yediği bir yer değil. Buarada ne için ban yemisti o ?
Çünkü böyle yazıyor=Ban yedi ama burası insanların bosuna ban yediği bir yer değil. Buarada ne için ban yemisti o ?
O zaman onun anısına aklımda kalan lafını söyliyeyim ''Bu arada 9600K extreme OC de 3900X i geçiyor'' .dÇünkü böyle yazıyor=
quqwrqwrqwrqwrqwtqtqtqwtqwtqwksfsdnovqıhqoıghwoqhvqo
Birde emojiler.
2060s li sistem daha iyi ancak arada çok fiyat farkı var beMerhabalar @Ferovz ile bu konuyu konuşuyorduk.
o diyor da sistem 2 yi al ben diyorum
r5 3600
b450s2h
2060S
16GB RAM
512GB M2SSD
1TB HDD
Dark frezzer soğutuculu bir sistem al diyorum 7800e
siz olsanız 6bine da2 mi yoksa benim söylediğim sistemimi alırsınız gelin tartışalım burda
Bence yan hesap açıp aramızda gizli gizli dolaşıyor böyle konulara gülüyor. (kesinlikle sherlock izlemedim az önce)Çünkü böyle yazıyor=
quqwrqwrqwrqwrqwtqtqtqwtqwtqwksfsdnovqıhqoıghwoqhvqo
Birde emojiler.
amd fanboyusun driver hakkında bilgin yok.Tamam eyvallah güçlüdür falan fakat 2000tlye değmez diyorum bunu anlasan yeter performans farkı deli gibi yok dediğim gibi 2 gramlık azcık bi fark