Neler Yeni

56k'ya kadar laptop önerilerilerinizi bekliyorum.

keyptho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Barut
HP'nin bu modelini alıp rami 32 gb yapmayı düşünüyordum ancak yorumlarda gördüğüm şikayetler (donma, destek ekibi, vb.) sorunlardan dolayı tam emin olamadım. Bu yüzden daha düşük modelli ancak daha kaliteli bir markaya mı yönelsem diye düşünmeye başladım.
İlerleyen zamanlarda ssd ve ram yükseltmesi yapabileceğim bir model olması güzel olur. Mühendislik ve oyun için kullanmayı düşünüyorum. Yorum ve tavsiyelerinize açığım.

Claw's

80+ Silver

keyptho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O HP modeli o fiyatta alabileceğin en fiyat/performans laptop. Tek eksi yanı ekranın 62.5sRgb olması.
O Victus haricinde şu da iyidir
Her iki laptop için de şu an almak mantıklı mı fiyaltarının uygun olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç Gigabyte markasını kullanmadım bu yüzden destek ve malzeme kalitesi hakkında bilgim bulunmuyor bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Claw's

80+ Silver
Her iki laptop için de şu an almak mantıklı mı fiyaltarının uygun olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç Gigabyte markasını kullanmadım bu yüzden destek ve malzeme kalitesi hakkında bilgim bulunmuyor bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
O Victus'un fiyatı çok iyi şu anda. Kasım indirimlerinde o fiyata bulamayabilirsin.
Gigabyte markası noname bir marka değil, güvenilirdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom