Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
İlerleyen zamanlarda ssd ve ram yükseltmesi yapabileceğim bir model olması güzel olur. Mühendislik ve oyun için kullanmayı düşünüyorum. Yorum ve tavsiyelerinize açığım.
Her iki laptop için de şu an almak mantıklı mı fiyaltarının uygun olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç Gigabyte markasını kullanmadım bu yüzden destek ve malzeme kalitesi hakkında bilgim bulunmuyor bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.O HP modeli o fiyatta alabileceğin en fiyat/performans laptop. Tek eksi yanı ekranın 62.5sRgb olması.
O Victus haricinde şu da iyidir
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) W11H Gaming Notebook | ITOPYA
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) W11H Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS 16X 9SG-43TRC54SH ITOPYA'dawww.itopya.com
O Victus'un fiyatı çok iyi şu anda. Kasım indirimlerinde o fiyata bulamayabilirsin.Her iki laptop için de şu an almak mantıklı mı fiyaltarının uygun olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç Gigabyte markasını kullanmadım bu yüzden destek ve malzeme kalitesi hakkında bilgim bulunmuyor bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.