Sıkıntı yaşamazsın.5600xten 5700x3d ye geçeceğim elimde 214xt var sizce bunla kullansam sıkıntı yaşar mıyım yaşarsam kaç derece fark eder?
Ozaman mükemmel genelde termal grizly macun kullanıyorum oda güzel derece düşürür teşekkür ederimSıkıntı yaşamazsın.
Bende thermal grizzly kullanıyorum geçen kasayı temizledim baktım termal macun bitmiş , sıradan bi macun kullanmak zorunda kaldım pek bi farkı olmadıOzaman mükemmel genelde termal grizly macun kullanıyorum oda güzel derece düşürür teşekkür ederim
Fark ediyor bu arada 4-5 dereceBende thermal grizzly kullanıyorum geçen kasayı temizledim baktım termal macun bitmiş , sıradan bi macun kullanmak zorunda kaldım pek bi farkı olmadı
İlla ki ediyor ama bence önemli olan soğutmanın ne kadar iyi olduğuFark ediyor bu arada 4-5 derece
120mm fan sıkıntı çıkarmazsa eğer bunu kullanacağım bakalımİlla ki ediyor ama bence önemli olan soğutmanın ne kadar iyi olduğu
se 226 xt kullanıyorum bende 214de yeterli gelecektir120mm fan sıkıntı çıkarmazsa eğer bunu kullanacağım bakalım
Aralarında pek fark var mıse 226 xt kullanıyorum bende 214de yeterli gelecektir
B550 alıcam ama daha belli değilhangi anakart var?