Neler Yeni

Oyun için PC mi Playstation Mu ???

EMREKKE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
EMRE ÖZDEMİR
Ben ve abim Playstation almayı düşünüyorduk ama bi arkadaşın tavsiyesi kafamı karıştırdı kararsız kaldım.
Oynuyacağım oyunlar çok üst segment değil aslında Fifa - Pes - Mortal Combat bu tarz oyunlar oynuyacağım sizce ne almalıyım hazır bir laptopum var oyun için tv ye bağlayıp bunu kullansam 2 adet kol alsam ki o konuda da kararsızım Dualsense mi daha sorunsuz çalışır Xbox Controller mı bilmiyorum ama donanım olarak Dualsense daha üst düzey sanırım. Sizen ricam bu konuda bilgisi olan iki platformuda deneyimlemiş olan varsa Oynuyacağım oyunlarıda göz önünde bulundurarak bana bir tavsiye verebilirmisiniz. Birde Playstation al derseniz hangi model almalıyım slim sadece digital olanlar va ithalatçı garantili Doğubank 2 kol lu 19.600 model konusunda da önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Reşit Akalın
Ben şahsen ps5 almanı tavsiye ederim. Zaten laptopun varmış ve seni götürüyorsa halen kullanıyorsan ve bır sıkıntı yoksa kullanmaya devam edebilirsin. Ps5 önerisi olarak istediğin modeli alabilirsin. Slim ile normal arasındaki tek fark elektrik çekmesi. Yani donanımsal olarak aynı ikiside. Digital versiyonda CD kullanamazsın ama normal de kullanabilirsin. Tabi istersen digital alıp PS plus aboneliği ile gayet güzel oyunlarda oynayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,063
Üyeler
172,180
Son üye
Tiox_
Top Bottom