Neler Yeni

5700x3d işlemciyi ideal sıcaklık tutacak soğutucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Çapoğlu
Bütçe
2000
r5 5600 işlemcim var ve 5700x3d ye geçmek istiyorum performans kaybından dolayı.
Önerdiğiniz bir soğutucu markası var mı acaba?
veya stok fan yeterli midir ?

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peerless Assain veya Frost Commander alabilirsin ancak o işlemciyi almanı kesinlikle önermiyorum fiyatlandırması çok kötü. Yine de platform değiştirmek istemiyorsan sen bilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Çapoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peerless Assain veya Frost Commander alabilirsin ancak o işlemciyi almanı kesinlikle önermiyorum fiyatlandırması çok kötü. Yine de platform değiştirmek istemiyorsan sen bilirsin
5600 den çıkıp performans veren bir işlemci almak istesem başka ne önerirsin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Çapoğlu
tekrardan anakart değişikliğine gitmek istemiyorum a520m-k anakartım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki 5700x3d işlemciyi neden önermiyorsunuz ? (cs2,pubg,fifa gta gibi oyunlar oynuyorum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tekrardan anakart değişikliğine gitmek istemiyorum a520m-k anakartım var

Mesaj otomatik birleştirildi:

peki 5700x3d işlemciyi neden önermiyorsunuz ? (cs2,pubg,fifa gta gibi oyunlar oynuyorum
Fiyatlandırması çok kötü dediğim gibi. Ben dolandırıcılık gibi hissediyorum ama sen bilirsin. Anakart değiştirmek istemiyorsan da bence elindeki işlemciyle kal. Ama anakart değiştirmen her açıdan daha iyi, AM5 soket desteği çok uzun sürecek daha ayrıca ddr5 geçmiş olacaksın güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah Çapoğlu
Fiyatlandırması çok kötü dediğim gibi. Ben dolandırıcılık gibi hissediyorum ama sen bilirsin. Anakart değiştirmek istemiyorsan da bence elindeki işlemciyle kal. Ama anakart değiştirmen her açıdan daha iyi, AM5 soket desteği çok uzun sürecek daha ayrıca ddr5 geçmiş olacaksın güzel olur.
peki elimde ki 5600'ü satıp f/p ddr5e geçiş yapsam bir anakart ve ramle bana ne kadara mal olur
bir fiyatlandırma çıkartabilir misiniz ?

Top Bottom