2060 super derim kardeşimFps testlerini izlediğimde rtx ekran kartı 60 derecelerde dolaşırken MSI ekran kartı 80 derecelerde geziyor performans olarak MSI daha iyi sizce aradaki fps farkı için 20 derece gözden çıkarılmalı mı
bencede kötü bir modeliRX 5700 XT daha çok FPS verir ve ayrıca büyük ihtimal MSI ekran kartı dandik bir modeli o yüzden bu kadar ısınıyor
Amdye bak be nvdia ekran kartına rt koyuyor amd direkt anakarta rt teknolojisi koyuyor işte bu yüzden amd.15 gün evvel Asus ROG STRİX RX 5700 XT OC modelini test etme durumum oldu. kartın performansı neredeyse 2070 süper ayarında bi kart.
arkadaşlar Nvidia ray tracing teknolojisinden dolayı tercih etmeni istiyorlar sanırım yazılım ile AMD anakartları ray tracing desteği alıyor bunu da bilgi olarak geçeyim.
Bir tıktan çok daha iyi.5700 XT bir tık daha iyi, ama sürücü desteği ve sağlıklı çalışma bakımından RTX 2060 SUPER diyorum.
Zaten 5700XT ile 2060 superle karşılaştırılması hataDostum derece durumunu kart modeli değiştirilerek çözülür 5700xt daha iyi bi kart hatta 5600xt bile 2060 kafa tutar diye düşünüyorum