5700xt vs 2060super

Doruq

80+
Reaksiyon skoru
175
Fps testlerini izlediğimde rtx ekran kartı 60 derecelerde dolaşırken msi ekran kartı 80 derecelerde geziyor performans olarak msi daha iyi sizce aradaki fps farkı için 20 derece gözden çıkarılmalı mı

bence rtx daha iyi hem rtx teknolojisi ile

Rtx al bence ileriye dönük olur rtx teknolojisi ile yeni oyunlar çıkacaktır hem de sıcaklık tarafında rahat edersin. Sıcaklık çok can sıkıcı bir durum bilmeni isterim

20 derece azımsanacak bir sıcaklık farkı değil

Dostum derece durumunu kart modeli değiştirilerek çözülür 5700xt daha iyi bi kart hatta 5600xt bile 2060 kafa tutar diye düşünüyorum

RX 5700 XT daha çok FPS verir ve ayrıca büyük ihtimal MSI ekran kartı dandik bir modeli o yüzden bu kadar ısınıyor

Hangi model aldığına bağlı rtx var diyenler de bilmiyor ki rtx için 2080den düşük kart kurtarmıyor.
Genelde kartlar yeni çıktığı zamanda bu fps testleri yapılır o zamanda referans model ile yapılırlar referans model için de 80 gayet normal mech oc de sıkıntılı o da olabilir kart seçmeyi bilmeyen insanlar amd ısınıyor diyorlar.

5700 XT bir tık daha iyi, ama sürücü desteği ve sağlıklı çalışma bakımından RTX 2060 SUPER diyorum.

15 gün evvel ASUS ROG STRİX RX 5700 XT OC modelini test etme durumum oldu. kartın performansı neredeyse 2070 süper ayarında bi kart.

arkadaşlar nvidia ray tracing teknolojisinden dolayı rtx 2060 super tercih etmeni istiyorlar sanırım yazılım ile amd ekran kartlarına ray tracing desteği alıyor bunu da bilgi olarak geçeyim.

15 gün evvel Asus ROG STRİX RX 5700 XT OC modelini test etme durumum oldu. kartın performansı neredeyse 2070 süper ayarında bi kart.

arkadaşlar Nvidia ray tracing teknolojisinden dolayı tercih etmeni istiyorlar sanırım yazılım ile AMD anakartları ray tracing desteği alıyor bunu da bilgi olarak geçeyim.
Amdye bak be nvdia ekran kartına rt koyuyor amd direkt anakarta rt teknolojisi koyuyor işte bu yüzden amd.
Post automatically merged:

5700 XT bir tık daha iyi, ama sürücü desteği ve sağlıklı çalışma bakımından RTX 2060 SUPER diyorum.
Bir tıktan çok daha iyi.

Dostum derece durumunu kart modeli değiştirilerek çözülür 5700xt daha iyi bi kart hatta 5600xt bile 2060 kafa tutar diye düşünüyorum
Zaten 5700XT ile 2060 superle karşılaştırılması hata :D :cool:

Geri