isimsizüye
80+ Gold
parayı bulmak da zor 7/24 çalışıyoruz gönül isterki RTX 2070 Super+ Rx 5700 Xt almakben olsam biraz daha birkitirip 2060 alırdım 2.800 TL Gigabyte
hocam güç kaynağını iyi seçmişmiyimParçalar güzel, hayırlı olsun aldıysanız.
Xigmatek fena değil ama Corsair veya FSP daha iyi olur.hocam güç kaynağını iyi seçmişmiyim
emin değilim ama psu c4 olabilir bir de sıradan bir kulanıcı isen 1tb asla dolmaz gereksiz olabilirAnakartla RAM Kasam var
onlarda aşıyor bütçeyi Neyse teşekkürler hocam soğutma konusunda iyi seçim olmuşmu overlockla pek alakam yokXigmatek fena değil ama Corsair veya FSP daha iyi olur.
iş ve render oyun için depolama o yüzden yetmiceği için 1Tb harddisk ekledim ekstraemin değilim ama PSU c4 olabilir bir de sıradan bir kulanıcı isen 1tb asla dolmaz gereksiz olabilir
Oda güzel ama Silverstone AR01 V2 daha iyi olur.onlarda aşıyor bütçeyi Neyse teşekkürler hocam soğutma konusunda iyi seçim olmuşmu overlockla pek alakam yok
irternetden alamam malesef kendi param ama babam pek sıcak bakmıyor böyle büyük parçalar da malesefOda güzel ama Silverstone AR01 V2 daha iyi olur.
onlarda aşıyor bütçeyi Neyse teşekkürler hocam soğutma konusunda iyi seçim olmuşmu overlockla pek alakam yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
iş ve render oyun için depolama o yüzden yetmiceği için 1Tb harddisk ekledim ekstra
hocam dediğiniz gibi irternetden alırım kendi param ama babam pek sıcak bakmıyorBen olsam güç kaynağını FSP seçerim ama o da iyi yani onun dışında parçalrı te-ker teker akakçeden alarak 260'lı ya da 2060 Super'li sistem toplayabilirsin az biraz daha ekleyerek.