HumanvVol2
80+ Bronze
O zaman güzel bir sistem hayırlı olsun.iş ve render oyun hocam
O zaman güzel bir sistem hayırlı olsun.iş ve render oyun hocam
teşekkürlerO zaman güzel bir sistem hayırlı olsun.
Sıvı Soğutma alırım büyük ihtimal hocam3600x in içinden çıkan soğutucu sizi idare ederdi. Seçtiğiniz soğutucu ile aralarında pek fark yok, bence gereksiz olmuş. Kalan parayı bazı parçaları yükseltmek için kullanabilirsiniz.
irternetden alma şansım yok malesef kendim param ama babam bu konuda pek sıcak bakmıyor garanti konusundaBiraz pahalıya mal olmuş internetten alma imkanınız olursa cok daha uygun fiyatlara gelebilir
takıntım yok yapacağım şeyler nvidia tabanlı malesef Muzik ve Render İş Oyun Nvidia kartlar daha iyi oluyor Rx 5600 xt ekledimde fiyat yükseliyor @intel pentiumİşlemciyi overclok yapmadan kullanacaksan eğer stok soğutucusu ile kullanabilirsiniz kendi soğutucusu gayet başarılıdır. sisteme eklediğiniz ekstra soğutucuyu çıkarıp bütçe artışı sağlayabilirsiniz eğer Nvidia takıntınız yoksa Rx5600xt ekran kartına bir göz atmanızı tavsiye ederim. hemen hemen aynı fiyattalar ancak 5600xt daha performanslı bir kart https://www.gpucheck.com/tr-try/com...8700k-3-70ghz-vs-Intel-core-i7-8700k-3-70ghz/
Hocam senin paran en nihayetin de zaten ama güvenilir, bir çok kişinin aldığı yerlerden alırsan bence sıkıntı çıkmaz. Örn. Hepsiburada'dan alıpta sıkıntı yaşayan görmedim ben.hocam dediğiniz gibi irternetden alırım kendi param ama babam pek sıcak bakmıyor