Sergeant Cross
80+ Bronze
- Bütçe
- 5800
Hatırlarsanız ben bir konu açmıştım, babam bana sadece laptop almak istiyor diye:
İşte babamı hazır sistem alması için ikna ettim. Bütçeyi de 5800'e yükselttim. Bu bütçe ile bir APU hazır sistem önerisi istiyorum. RAM 8 GB olabilir, birkaç ay 8 GB RAM ile idare edeceğim, sonra RAM'leri 16 GB'a yükselteceğim. Sonradan GPU yükseltmesi de yapacağım. (En kötü RX 6400 alırız.) 12 yaşında bir çocuk olduğum için çok da aham şaham oyunlar oynamayacağım.
Bıktım usandım artık!
Artık bıktım. 12 yaşındayım. Babama 11 yıllık antika laptopumun bana yeterli gelmediğini ve bana yeni bir laptop gerektiğini söyledim. Antikamın i7 2630qm işlemcisi ve GT 520m ekran kartı var. Ebeveynler i7 yazısını görünce laptopu iyi sanıyorlar. Oysa GT 520m ile minecraft bile oynayamıyorum...
forum.donanimarsivi.com
İşte babamı hazır sistem alması için ikna ettim. Bütçeyi de 5800'e yükselttim. Bu bütçe ile bir APU hazır sistem önerisi istiyorum. RAM 8 GB olabilir, birkaç ay 8 GB RAM ile idare edeceğim, sonra RAM'leri 16 GB'a yükselteceğim. Sonradan GPU yükseltmesi de yapacağım. (En kötü RX 6400 alırız.) 12 yaşında bir çocuk olduğum için çok da aham şaham oyunlar oynamayacağım.