Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
AK620 noctua dengi dostum alabilirsin. Noctua alacaksanda NH-D15 al derim.Noctuayla kapışır mı bu?
AK620 noctua dengi dostum alabilirsin. Noctua alacaksanda NH-D15 al derim.Noctuayla kapışır mı bu?
Bunun yerineNoctua NH-D15S, NF-A15 PWM 140 mm Fanlı Premium Çift Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NH-D15S, NF-A15 PWM 140 mm Fanlı Premium Çift Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alabilirsiniz Hocam
Bu daha mantikli olmaz mi
Niye sıvı olmaz?2000TL bütçem var. Siyah veya beyaz olursa güzel olur. 5800x3d için kullanacağım sıvı olmaz.
Ben de mi alsam ya kral çok tatlı beyaz ama çok pislenir gibiAK620 noctua dengi dostum alabilirsin.
Bu arada geldi kral bdbdjAK620 noctua dengi dostum alabilirsin. Noctua alacaksanda NH-D15 al derim.
Ram Sorunu Olur Diye Tek Fan Modelini Attım Ama Çift Uyarsa Daha İyi OlurBunun yerine
Bu daha mantikli olmaz mi
AK620 beyaz olanı sinerjide 1099 TL ye satıldı. Game Of zone falanda satmaya başlıyor sanırım. Bizim ülkeden alın daha ucuz oluyor. Kasaya uyuyorsa DeepCool AS500 de olabilir bu arada.Ben de mi alsam ya kral çok tatlı beyaz ama çok pislenir gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada geldi kral bdbdj
As620 ile aynı soğutma performansını verir mi ?AK620 beyaz olanı sinerjide 1099 TL ye satıldı. Game Of zone falanda satmaya başlıyor sanırım. Bizim ülkeden alın daha ucuz oluyor. Kasaya uyuyorsa DeepCool AS500 de olabilir bu arada.
AS500 den bahsediyorsak evet çift fanlısı veriyor. 2 derece falan AK620 daha iyi.As620 ile aynı soğutma performansını verir mi ?
Anladim cok teşekkürlerAS500 den bahsediyorsak evet çift fanlısı veriyor. 2 derece falan AK620 daha iyi.
Aynı neredeyse söyledim zaten.Noctua ile kaç derece fark oluşur? Noctuaya bütçem yetiyor şuan.
Şeklini beğeniyorsan alabilirsin.Noctua değmez mi o fiyata?