Neler Yeni

5800x3d ve arctic freezer ii 420mm sogutma sorunu

WINAMP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali Şahin
Arkadaslar merhaba, baslikta belirttigim islemci ve sogutucuyu birkac gun once sifir olarak aldim. Kasamin hava akisi oldukca iyi, lianli lancool 3. İki kere de termal macun degistirdim, mx4 ve thermaltake olmak uzere, ancak islemciyi strese soktugum zaman undervolt yapmazsam direkt olarak 90 dereceye firliyor, undervolt yaptigimda da 80 lerde kaliyor, newworld gibi bi oyunda undervolt ile 70-72 derecelerde kaliyor. Montajindan da eminim actim baktim temas ediyor, macun da her yere yayilmis, sorun acaba ne olabilir. Anakartim da rog b550f gaming

Farway

80+ Silver
Sıvı soğutmanın pompasında sorun olabilir, işlemcide problem olabilir dostum.

WINAMP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutmanın pompasında sorun olabilir, işlemcide problem olabilir dostum.
Bu markanin sanirim bi uygulamasi da yok, pompanin calisip calismadigini nasil anlayabilirim peki

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,718
İsim
Hacı
Pompa kaç RPM dönüyor?
İşlemci ısınınca?

Farway

80+ Silver
Bu markanin sanirim bi uygulamasi da yok, pompanin calisip calismadigini nasil anlayabilirim peki
Borunun biri sıcak su verirken diğeri soğuk verir boru sıcaklıklarına bakabilirsin pompa çalışmıyorsa devirdaim olmayacağından borular suyu taşımaz ısınmaz ama çok doğru bir yöntem değil.

WINAMP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Ali Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pompa kaç RPM dönüyor?
İşlemci ısınınca?
Hocam bunda aio pump gorunmuyor, sadece cpu fan baglantisi var, o yuzden calisiyor mu onu da bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Borunun biri sıcak su verirken diğeri soğuk verir boru sıcaklıklarına bakabilirsin pompa çalışmıyorsa devirdaim olmayacağından borular suyu taşımaz ısınmaz ama çok doğru bir yöntem değil.
Borular da hasir oldugu icin anlamak mumkun olmuyor iste

Ekler

• IMG_1524.jpeg
    IMG_1524.jpeg
    2.4 MB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,825
Üyeler
165,078