59 lira klavye. heralde kalitesiz olacak. bu paraya dışarıda yemek yiyemezsinBi razer kalitesi var bide monofiyat kalitesi var
Siparişlerde iptal oldu yazıyorArkadaşlar iptal olanlara nasıl mesaj gidiyor direk iptal mi oldu yazıyor
YAZIK KAFANA
Nasıl vercem?İptal edilenler 1 yıldız veriyoruz
Bundan önce 200 TL'ye PSU ve anakart vardı. Herkese ben haber vermiştim, ilk de ben almıştım. Herkese geldi bir bana gelmedi. Bunu hakkaniyet mevzusuna dönüştürmenin boş olduğunu düşünüyorum. Stok bittiğinden değil yanlış fiyat girildiğini fark ettiklerinden ürünü kapattılar.Şu 10 tane alan arkadaşlar sadece burası için değil başka yerlerde de gördüm. Gözünüz doysun. Ben 1 tane alamadan Stok bitti.
Normalde yapmak istemiyordum ama stok olmamasına rağmen stok yeniledikleri için firmayı haksız buluyorumİptal edilenler 1 yıldız veriyoruz
herkesinkini aynı anda iptal edip hatalı fiyat girilmiş deseler insanlık hali, hata yapılmış, yapacak bir şey yok derdim. göz göre göre ellerinde olmayan ürünleri satmışlar. 1 puan vermek hakkınızdır.İptal edilenler 1 yıldız veriyoruz