Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Katılım
- 14 Şubat 2021
- Mesajlar
- 5,566
- Reaksiyon skoru
- 3,931
Bu ürünün kargosu iptal olmuştu sanırım. Mesajlara baktımda olaylar olaylar.
Sürer normaldir bizim buranın kargoları minimum 2 gün zaten.Yer nereydi acaba bukadar uzun sürmez
Bana gelen ürünler farklıydı firma ve hepsiburada ile iletişime geçtim ve ürünleri geri kargoladım ,yollanılması gereken ürünlerin gönderilmesini talep ettim bekliyorum .
Gönderdikleri kutu bile dandikti, sadece kutu içerisine klavyeyi koymuşlar. Bir mavi MF Product şeyi var, o kadar.Bugün iade için gelecekler.
Böyle bir durumda tam olarak ne yapılması gerekiyor kargocu gitmeden önünde açıp yanlış ürün gönderilmiş ise normalde yollanması gereken ürünü gönderilmesini talep edip geri mi yollamak gerekiyor?Bana gelen ürünler farklıydı firma ve hepsiburada ile iletişime geçtim ve ürünleri geri kargoladım ,yollanılması gereken ürünlerin gönderilmesini talep ettim bekliyorum .
Müşteri hizmetleri ile görüşüp iade için kargo kodu verecekler ürün hangi kargo şirketi ile geldiyse ona gidip o kargo kodu ile geri kargolayacaksın.Böyle bir durumda tam olarak ne yapılması gerekiyor kargocu gitmeden önünde açıp yanlış ürün gönderilmiş ise normalde yollanması gereken ürünü gönderilmesini talep edip geri mi yollamak gerekiyor?
Bu sadece Hepsiburada için mi geçerli yoksa genel olarak böylemi işliyor? Satın aldığım site firmanın kendi sitesi. Bir sorun olmaz değil mi?Müşteri hizmetleri ile görüşüp iade için kargo kodu verecekler ürün hangi kargo şirketi ile geldiyse ona gidip o kargo kodu ile geri kargolayacaksın.
Müşteri hizmetleri ile konuşurken de talebini ,iade veya ürün talebi olarak iletirsin.
Ben Hepsiburada üzerinden bu süreci izledim.Bu sadece Hepsiburada için mi geçerli yoksa genel olarak böylemi işliyor? Satın aldığım site firmanın kendi sitesi. Bir sorun olmaz değil mi?