Neler Yeni

🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bu ürünün kargosu iptal olmuştu sanırım. Mesajlara baktımda olaylar olaylar.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
@Banxtre ve @Wedi,
Son durum nedir sizde? Para iadeleriniz yapıldı mı? Ben hâlâ bekliyorum.
Bana gelen ürünler farklıydı firma ve hepsiburada ile iletişime geçtim ve ürünleri geri kargoladım ,yollanılması gereken ürünlerin gönderilmesini talep ettim bekliyorum .

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bugün iade için gelecekler.
Gönderdikleri kutu bile dandikti, sadece kutu içerisine klavyeyi koymuşlar. Bir mavi MF Product şeyi var, o kadar.
Ne bir balonlu naylon ne de başka bir koruma. Allah'a emanet gelmiş, kutuda da ezikler vardı bana geldiğinde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

Ricolof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet tanyeri
Bana gelen klavye kendi markaları bile değildi üzerinde köpek balığı logosu ve l shark yazıyordu ;D

Flamesa

80+ Silver
Bana gelen ürünler farklıydı firma ve hepsiburada ile iletişime geçtim ve ürünleri geri kargoladım ,yollanılması gereken ürünlerin gönderilmesini talep ettim bekliyorum .
Böyle bir durumda tam olarak ne yapılması gerekiyor kargocu gitmeden önünde açıp yanlış ürün gönderilmiş ise normalde yollanması gereken ürünü gönderilmesini talep edip geri mi yollamak gerekiyor?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Böyle bir durumda tam olarak ne yapılması gerekiyor kargocu gitmeden önünde açıp yanlış ürün gönderilmiş ise normalde yollanması gereken ürünü gönderilmesini talep edip geri mi yollamak gerekiyor?
Müşteri hizmetleri ile görüşüp iade için kargo kodu verecekler ürün hangi kargo şirketi ile geldiyse ona gidip o kargo kodu ile geri kargolayacaksın.
Müşteri hizmetleri ile konuşurken de talebini ,iade veya ürün talebi olarak iletirsin.

Flamesa

80+ Silver
Müşteri hizmetleri ile görüşüp iade için kargo kodu verecekler ürün hangi kargo şirketi ile geldiyse ona gidip o kargo kodu ile geri kargolayacaksın.
Müşteri hizmetleri ile konuşurken de talebini ,iade veya ürün talebi olarak iletirsin.
Bu sadece Hepsiburada için mi geçerli yoksa genel olarak böylemi işliyor? Satın aldığım site firmanın kendi sitesi. Bir sorun olmaz değil mi?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bu sadece Hepsiburada için mi geçerli yoksa genel olarak böylemi işliyor? Satın aldığım site firmanın kendi sitesi. Bir sorun olmaz değil mi?
Ben Hepsiburada üzerinden bu süreci izledim.
Muhtemelen firma ile de görüşünce aynı şeyi söylerler ama yine de siz teyit edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,609
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom