•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Kutuda yazıyor zaten klavyeninFaturada 0120 yazmıyorsa iade edeceğim direkt.
Kutuda yazıyor zaten klavyeninFaturada 0120 yazmıyorsa iade edeceğim direkt.
agam 20 dk civarı konuştum fakat tek olan şey şikayet talebi oluşturun iade edin, kadın ne inatçı çıktı, şikayet talebi mi ne oluşturdu, iade talebi verin dedi gönderdi,Telefonla derdini anlat Ö gün olanları antak stok ekleyip tekrar kaldırdılar vs onları anlat kız biraz elini masaya vur ben baya kızdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mağdurum dedim zamanımdan çaldılar vs satıcı olmayan ürün saati vs dedim
4 veya 5 haziranSizin ne zaman kargolandi?
Ne kadara koydun?4 veya 5 haziran
letgoya satışa koydum, mekanik kullanmak istemiyorum
250 koydum, pazarlıkla 200e satarım diye düşünüyorumNe kadara koydun?
Ben de şansımı denemek için aldım ama bence yanlış ürün göndermezler büyük ihtimalle iptal olur.
Geldi mi siparişler beylerben alacağım yaa sizin yerinize alacağım bunu
gelmediGeldi mi siparişler beyler
bana 0646 geldi. almayacaktım. iade talebi oluşturun gelip ücretsiz alıyoruz bu şekilde şubede bekler daha uzun sürer dedi aldım iade talebi oluşturdum. hepsiburadaya bu firma dolandırıcı herkese bilerek farklı ürün gönderiyor yazdım.Geldi mi siparişler beyler
Yapılan davranış ciddi manada çok yanlış.bana 0646 geldi. almayacaktım. iade talebi oluşturun gelip ücretsiz alıyoruz bu şekilde şubede bekler daha uzun sürer dedi aldım iade talebi oluşturdum. hepsiburadaya bu firma dolandırıcı herkese bilerek farklı ürün gönderiyor yazdım.
thhye firmayla iletişime geçmeden gitmen manasız. iade edin paranızı verelim diyecekler. thhde yanlış ürün göndermişler iade edin diyecek. adamlar açık bulmuş kullanıyor. daha önce de balıma geldi. yanlış ürün gönderince değişim yapılamıyor. hepsiburadada değişim diye bir politika yok. iade var. iade edip tekrar satın alın diyor.Yapılan davranış ciddi manada çok yanlış.
Bakalım 2 tane de ben bekliyorum aynısı yapılırsa THH'ye gideceğim.
Ben almadım kargocudan model no farklı dedim gelen ile gösterdim dün satıcıya ulaşmadan para iadesi yapıldı bugün geçer hesabıma para bil bol şikayet ettim gerekli yerlere bsbana 0646 geldi. almayacaktım. iade talebi oluşturun gelip ücretsiz alıyoruz bu şekilde şubede bekler daha uzun sürer dedi aldım iade talebi oluşturdum. hepsiburadaya bu firma dolandırıcı herkese bilerek farklı ürün gönderiyor yazdım.
valla ben de şikayet oluşturdum şikayet vara. hepsiburada da sırf 50 lira indirim için yeni hesap açmıştım hem kendi kesabımdan kötü puan verdim, hem de yapabilirsem öbüründen vericem.Ben almadım kargocudan model no farklı dedim gelen ile gösterdim dün satıcıya ulaşmadan para iadesi yapıldı bugün geçer hesabıma para bil bol şikayet ettim gerekli yerlere bs