Neler Yeni

🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Ricolof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet tanyeri
Ben paramı iade aldım +20 TL hediye çeki ve şikayettim değerlendirmede lütfen şikayet edin satıcıyı arayıp vs yanlış ürün gelenler
Ağa Hepsiburada yı arayıp ne demem gerekiyor birde ürün satıcının eline ulaşmadan nasıl verdiler yardımcı olurmusun biraz

Ricolof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet tanyeri
Ben paramı iade aldım +20 TL hediye çeki ve şikayettim değerlendirmede lütfen şikayet edin satıcıyı arayıp vs yanlış ürün gelenler
Hepsiburada yazdım yok iade talebi oluşturun cart curt diyolar ne demem gerekiyor ya

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Nasıl yaptınız hocam bende yapayım? numarası varmı?

Nasıl yaptınız hocam bende yapayım? numarası varmı?
Hepsiburada aradım onlarla halletim 20 dk konuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağa Hepsiburada yı arayıp ne demem gerekiyor birde ürün satıcının eline ulaşmadan nasıl verdiler yardımcı olurmusun biraz
Orasını bilmiyorum ama çok şikayet gelmiş sanırım satıcı hakkında sizlerde şikayette bulunup kayıt bırakın onlara derdinizi anlatın hediye çeki isteğinizi belirtin

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Hepsiburada yazdım yok iade talebi oluşturun cart curt diyolar ne demem gerekiyor ya
Telefonla derdini anlat Ö gün olanları antak stok ekleyip tekrar kaldırdılar vs onları anlat kız biraz :) elini masaya vur ben baya kızdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende aradım fakat iade dediler başka bişey demediler, tam olarak ne söylediniz? onları caydıran şey ne oldu?
Mağdurum dedim zamanımdan çaldılar vs satıcı olmayan ürün saati vs dedim

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
Geçmiş olsun. Allahtan benimki iptal edilmişti :)

Selamlar, MF Product 0120 adlı blue switch bir klavye hepsiburada'da 59 TL'ye satılıyor. Normalde 250-300 TL gibi bir fiyata sahipti ama nedense hepsiburada ve morhipo üzerinde çok daha ucuza satılıyor. Belki gerçek olmayabilir siparişler iptal edilebilir bilemiyorum şansını denemek isteyenler satın alabilir, ben de aldım.
Klavye linki;

Morhipo üzerinde de mevcut;

Gelmedimi sizin ürün

Top Bottom