kurye bana öyle dedi, ben de ona uydum. bana da 0646 göndermişler. bir diğer arkadaş da almadım hemen iade oldu demiş.Arkadaşlar kargo elime ulaştı bana da 0197 modelini göndermişler. Aslında hiç almayacaktım ama @Psyduck mesajını görünce alayım dedim. İade talebi oluşturdum.
keşke benim siparişimi de iptal edip iade sağlasalardı. şimdi bir ton uğraş dur.Alıntıyı görüntüleherkese aynı yalanı söylüyorlar dolandırıcılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu firmayı Hepsiburada kapatamıyor mu imza toplayıp atsak hepsiburadaya mail olarak
Ben gmail'den mesaj'da attım firmaya ondanda olabilir bilmiyorum direk iade edildi param sizler keşke almadan iade etseydinizkurye bana öyle dedi, ben de ona uydum. bana da 0646 göndermişler. bir diğer arkadaş da almadım hemen iade oldu demiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
keşke benim siparişimi de iptal edip iade sağlasalardı. şimdi bir ton uğraş dur.
beni kurye kandırdı o zaman keşke almasaydım ben de. işin kötüsü wediyi de yanlış yönlendirmiş oldukBen gmail'den mesaj'da attım firmaya ondanda olabilir bilmiyorum direk iade edildi param sizler keşke almadan iade etseydiniz
Ben siparişteki ürün kodu ve gelen ürün kodunu gösterdim zaten gelen kişi benim gibi bir kaç kişiden aynı seyleri duymuş o yüzden sorun çıkarmadı cikaramazda benim tercihim sonuçta alıp almamakbeni kurye kandırdı o zaman keşke almasaydım ben de. işin kötüsü wediyi de yanlış yönlendirmiş olduk
ben de dedim bu benim aldığım ürün değil diye de şimdi ben götürürsem almadı olarak girerim, şubede bekler sonra geri gönderilir dedi. iade oluştursan daha hızlı dedi ben de tamam dedimBen siparişteki ürün kodu ve gelen ürün kodunu gösterdim zaten gelen kişi benim gibi bir kaç kişiden aynı seyleri duymuş o yüzden sorun çıkarmadı cikaramazda benim tercihim sonuçta alıp almamak
Alakası yokben de dedim bu benim aldığım ürün değil diye de şimdi ben götürürsem almadı olarak girerim, şubede bekler sonra geri gönderilir dedi. iade oluştursan daha hızlı dedi ben de tamam dedim
Geldimi ürününüzBeklemekteyim hala ,daha gelmedi muhtemelen yarın gelir.
Kargo beklemekteyim ,bugün muhtemelen elime ulaşacak.Geldimi ürününüz
Yer nereydi acaba bukadar uzun sürmezKargo beklemekteyim ,bugün muhtemelen elime ulaşacak.