Neler Yeni

🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Telefonla derdini anlat Ö gün olanları antak stok ekleyip tekrar kaldırdılar vs onları anlat kız biraz :) elini masaya vur ben baya kızdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağdurum dedim zamanımdan çaldılar vs satıcı olmayan ürün saati vs dedim
agam 20 dk civarı konuştum fakat tek olan şey şikayet talebi oluşturun iade edin, kadın ne inatçı çıktı, şikayet talebi mi ne oluşturdu, iade talebi verin dedi gönderdi,
BENDEN ÇEKECEĞİNİZ VAR OLUUMMM

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Geldi mi siparişler beyler
bana 0646 geldi. almayacaktım. iade talebi oluşturun gelip ücretsiz alıyoruz bu şekilde şubede bekler daha uzun sürer dedi aldım iade talebi oluşturdum. hepsiburadaya bu firma dolandırıcı herkese bilerek farklı ürün gönderiyor yazdım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
bana 0646 geldi. almayacaktım. iade talebi oluşturun gelip ücretsiz alıyoruz bu şekilde şubede bekler daha uzun sürer dedi aldım iade talebi oluşturdum. hepsiburadaya bu firma dolandırıcı herkese bilerek farklı ürün gönderiyor yazdım.
Yapılan davranış ciddi manada çok yanlış.
Bakalım 2 tane de ben bekliyorum aynısı yapılırsa THH'ye gideceğim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yapılan davranış ciddi manada çok yanlış.
Bakalım 2 tane de ben bekliyorum aynısı yapılırsa THH'ye gideceğim.
thhye firmayla iletişime geçmeden gitmen manasız. iade edin paranızı verelim diyecekler. thhde yanlış ürün göndermişler iade edin diyecek. adamlar açık bulmuş kullanıyor. daha önce de balıma geldi. yanlış ürün gönderince değişim yapılamıyor. hepsiburadada değişim diye bir politika yok. iade var. iade edip tekrar satın alın diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapılabilecek tek şey herkes üşenmeden girip şikayet var gibi sitelere monofiyat dolandırıcıdır yazacak. insanlar da bir daha ürün almayacak.

Ben almadım kargocudan model no farklı dedim gelen ile gösterdim dün satıcıya ulaşmadan para iadesi yapıldı bugün geçer hesabıma para bil bol şikayet ettim gerekli yerlere bs

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben almadım kargocudan model no farklı dedim gelen ile gösterdim dün satıcıya ulaşmadan para iadesi yapıldı bugün geçer hesabıma para bil bol şikayet ettim gerekli yerlere bs
valla ben de şikayet oluşturdum şikayet vara. hepsiburada da sırf 50 lira indirim için yeni hesap açmıştım hem kendi kesabımdan kötü puan verdim, hem de yapabilirsem öbüründen vericem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,534
Üyeler
160,706
Son üye
Usser
Top Bottom