Aedcre
80+
Ne kadar voltaj verdin işlemciyeUsta dedigin ayarı yaptım stres testine sokunca sistem kapanıyor ne yapacagım şimdi ve stres testınde 98 100 dereceler cıkıyor
Ne kadar voltaj verdin işlemciyeUsta dedigin ayarı yaptım stres testine sokunca sistem kapanıyor ne yapacagım şimdi ve stres testınde 98 100 dereceler cıkıyor
1.4 denedim olmadı 1.3 denedim yine olmadı yani ikisindede kapanıyordu bende otomatige geri aldım düzeldi.Ne kadar voltaj verdin işlemciye
GHz 4.50 yap. Voltajı 1.2 den başlayarak ufak ufak arttır mavi ekran vermeyene kadar.1.4 denedim olmadı 1.3 denedim yine olmadı yani ikisindede kapanıyordu bende otomatige geri aldım düzeldi.
Neden overclock ve undervolt yaptırmaya çalışıyorsun daha sorunun kaynağı belli olmadan ? Yani soğutucu problemliyse ya da montajda hata varsa ve bu halde overclock yaptırmaya çalışırsan çok yanlış değerlerde kalır . PF360 ile boşta fanlar son hızda 50-55 diyor adam. Böyle bir şey olabilir mi sence?GHz 4.50 yap. Voltajı 1.2 den başlayarak ufak ufak arttır mavi ekran vermeyene kadar.
Undervolt ile yanlış değerlerin ne alakası var. Zaten işlemci otomatik modda 1.4 voltaj basıyor en ufak bir işleminde ki adam direk 1. 4 voltajı körüklemiş manuel moda aldığında ki bahsettiğin gibi bir problemi olsa 10 saniye açık tutamaz o makineyi bahsettiğimiz işlemci 5900x, 2600, 3600 vesaire değil. Sırf muhalefet olmak için yazı yazmanın bir anlamı yok. Sivri dil insanı köreltir.Neden overclock ve undervolt yaptırmaya çalışıyorsun daha sorunun kaynağı belli olmadan ? Yani soğutucu problemliyse ya da montajda hata varsa ve bu halde overclock yaptırmaya çalışırsan çok yanlış değerlerde kalır . PF360 ile boşta fanlar son hızda 50-55 diyor adam. Böyle bir şey olabilir mi sence?
Sogutucuyu bugun servise gönderdim motaj şeklide üst kısımda konumlanmış şekilde yani resmi olucaktı bu şekilde resimde görebilrsin ama dedigim gibi servise gönderdim geldiginde tekrardan burada etiketleyecegim siziKonu büyüklük meselesi değil. Undervolt ve overclock tabii ki yapsın sen de yardımcı ol ama ortadaki sorun çözüldükten sonra yapılacak iş o. Stok soğutucu ve 360 mm aio ile yapılan overclock ve undervolt işlemi bir olur mu? Arkadaşın soğutucusu şu anda olması gerekenden düşük performansı veriyor dediğine göre. Yani soğutucuyla ya da montajla alakalı bir problemi var "BENCE".
Kullanmış oldugum kasa xpg BattlecruiserSogutucuyu bugun servise gönderdim motaj şeklide üst kısımda konumlanmış şekilde yani resmi olucaktı bu şekilde resimde görebilrsin ama dedigim gibi servise gönderdim geldiginde tekrardan burada etiketleyecegim sizi