Neler Yeni

.

egebaranakk0

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle sabah internet kafeye gitmistim 8 saat öldürdüm geldim evde kimse yoktu ailem sehir dişinda neyse ablamda dışarı çikmişti ben ondan önce geldim eve tek anahtarimiz var btw her neyse yemek söyledim 5 sularinda yedim ama dışardan söyledim , saat 8 e geliyodu bir uyumuşum ablam gelmiş kapiyi açamamiş endişelenmiş komşulardan yardim istemiş benim ayakkabilarim kapinin onunde ama başka ayakkabilarim da var kontrol etmemiş o panikle bir buçuk saat açamamişlar kapiyi yumruklamişlar falan ben hala duymuyorum ölü gibiyim zaten uyumadan önce kendimi sıkıntılı hissediyodum ama bu benim duymama engel değil diye düsünüyorum 7-8 kere aramişlar beni ama nafile onuda duymamişim yanimda telefon sessizde ama titreşim açik hisseder insan ben normalde ayak sesine bile kalkarim ama uyanamadim her yere haber vermişler aramaya felan çikmişlar en son şişe yarip kapiyi açmişlar beni zor uyandirdilar ablam zaten ağliyo bi kötü oldum komşular vs eve geldiler çok garipti anlayan vs var mı böyle şeylerden aklım almıyo in mi cin mi var çözemiyorum ayrıyetten nustural diye bi piskoloji hapi kullaniyorum sıkıntılarım olduğu için o mu etki yaptı bilmiyorum ama 3 aydır kullaniyorum ilk defa başima geldi bi bilgisi olan yazabilir mi annem babamda tedirgin oldu dedi alkol mü aldin bişeyler mi içtin( kullanmıyorum) 17 yaşindayim bu arada garip bi olay yaşadim yorumunuzu bekliyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle sabah internet kafeye gitmistim 8 saat öldürdüm geldim evde kimse yoktu ailem sehir dişinda neyse ablamda dışarı çikmişti ben ondan önce geldim eve tek anahtarimiz var btw her neyse yemek söyledim 5 sularinda yedim ama dışardan söyledim , saat 8 e geliyodu bir uyumuşum ablam gelmiş kapiyi açamamiş endişelenmiş komşulardan yardim istemiş benim ayakkabilarim kapinin onunde ama başka ayakkabilarim da var kontrol etmemiş o panikle bir buçuk saat açamamişlar kapiyi yumruklamişlar falan ben hala duymuyorum ölü gibiyim zaten uyumadan önce kendimi sıkıntılı hissediyodum ama bu benim duymama engel değil diye düsünüyorum 7-8 kere aramişlar beni ama nafile onuda duymamişim yanimda telefon sessizde ama titreşim açik hisseder insan ben normalde ayak sesine bile kalkarim ama uyanamadim her yere haber vermişler aramaya felan çikmişlar en son şişe yarip kapiyi açmişlar beni zor uyandirdilar ablam zaten ağliyo bi kötü oldum komşular vs eve geldiler çok garipti anlayan vs var mı böyle şeylerden aklım almıyo in mi cin mi var çözemiyorum ayrıyetten nustural diye bi piskoloji hapi kullaniyorum sıkıntılarım olduğu için o mu etki yaptı bilmiyorum ama 3 aydır kullaniyorum ilk defa başima geldi bi bilgisi olan yazabilir mi annem babamda tedirgin oldu dedi alkol mü aldin bişeyler mi içtin( kullanmıyorum) 17 yaşindayim bu arada garip bi olay yaşadim yorumunuzu bekliyorum
8 saat internet kafede onca yorulduktan sonra duymaman normal çünkü derin uykudasındır ? Normal bir durum yaşanılabilecek bir şey extreme değil,ailenize 8saat durduğunuzu söyleyin anlarlar zaten.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
kankam yanlış anlama beni ama cidden bunu forumda anlatacak kadar yalnız mısın

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Geçmiş olsun dostum. Eğer yorgun hissedip de uyuduğum zaman bazen böyle olabiliyor bende de. Bir doktora görün sen istersen.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Geçmiş olsun dostum. Eğer yorgun hissedip de uyuduysan bazen böyle olabiliyor bende de. Bir doktora görün sen istersen.
niye kızgın attın ki bende yalnızım belki arkadaş oluruz diye yazmıştım :/

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

TahinPekmez

80+ Silver
8 saat ekrana bakıyorsun, aç susuz eve gel sonra aniden yemeğe yumul kan şekerin yükseldi uyku bastırır. bir de hap içiyormuşsun ki zaten onlar hep uyutur. bizim yan komşu var kapısını kır oda duymaz ve hap kullanmıyor :D

Anbayt

80+

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,868
İsim
.
geçmiş olsun dostum olay normal bence 8 saat boyunca kafede yorulmuşsundur sana önerim bu
Forumdaki en iyi öneri bu, ödül verilmeli arkadaşa @Mehmet Yılmaz

C4JN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Can Yüksel
Garipliği falan yok bende küçükken yaşadım en son kapıyı kırdıklarında noluyo lan diye zar zor uyanmıştım. Tüm herkes seferber olmuş benim için. Sıkıntı yok yani abartmayada gerek yok yaşamaya devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,197
Üyeler
167,936
Son üye
Harry
Top Bottom