egebaranakk0
80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle sabah internet kafeye gitmistim 8 saat öldürdüm geldim evde kimse yoktu ailem sehir dişinda neyse ablamda dışarı çikmişti ben ondan önce geldim eve tek anahtarimiz var btw her neyse yemek söyledim 5 sularinda yedim ama dışardan söyledim , saat 8 e geliyodu bir uyumuşum ablam gelmiş kapiyi açamamiş endişelenmiş komşulardan yardim istemiş benim ayakkabilarim kapinin onunde ama başka ayakkabilarim da var kontrol etmemiş o panikle bir buçuk saat açamamişlar kapiyi yumruklamişlar falan ben hala duymuyorum ölü gibiyim zaten uyumadan önce kendimi sıkıntılı hissediyodum ama bu benim duymama engel değil diye düsünüyorum 7-8 kere aramişlar beni ama nafile onuda duymamişim yanimda telefon sessizde ama titreşim açik hisseder insan ben normalde ayak sesine bile kalkarim ama uyanamadim her yere haber vermişler aramaya felan çikmişlar en son şişe yarip kapiyi açmişlar beni zor uyandirdilar ablam zaten ağliyo bi kötü oldum komşular vs eve geldiler çok garipti anlayan vs var mı böyle şeylerden aklım almıyo in mi cin mi var çözemiyorum ayrıyetten nustural diye bi piskoloji hapi kullaniyorum sıkıntılarım olduğu için o mu etki yaptı bilmiyorum ama 3 aydır kullaniyorum ilk defa başima geldi bi bilgisi olan yazabilir mi annem babamda tedirgin oldu dedi alkol mü aldin bişeyler mi içtin( kullanmıyorum) 17 yaşindayim bu arada garip bi olay yaşadim yorumunuzu bekliyorum