Maksimum 400 TL olacak şekilde USB WiFi 5ghz adaptörü arıyorum,bu fiyat bandında ne alabilirim ?
2 dk'da ilah ettin 5Ghz wifi adaptörünüBu fiyata 5Ghz biraz zor 600 e anca bu var
evet 5 ghz bağlıyım ama modem çok uzak olduğu için ping dalgalanabiliyor bende ama cs falan oynayabiliyorum rahatçaPing durumu nasıl peki ve 5 GHz i görüyor mu PC de?
İlah etmedim 2.4 de kullanır fakat bu fiyata ben 5 bulamadım onu diyorum yüceltmiyorum2 dk'da ilah ettin 5Ghz wifi adaptörünü
bende ondan bahsediyorum 400TL bantlarında rahatlıkla bulunurİlah etmedim 2.4 de kullanır fakat bu fiyata ben 5 bulamadım onu diyorum yüceltmiyorum
5Ghz den bahsediyorsanız ben bulamadım bulduysanız ve güzel ise buraya link bırakın herkes yararlansın hocam.bende ondan bahsediyorum 400TL bantlarında rahatlıkla bulunur
Senin 5GHz destekli adaptöre ihtiyacın yok. 2.4GHz üzerinden bağlan ping değerlerin normale döner.evet 5 ghz bağlıyım ama modem çok uzak olduğu için ping dalgalanabiliyor bende ama cs falan oynayabiliyorum rahatça
modemin 2.4ghz ağında 10 megabit anca alıyorum 5ghz de 100 mbit görüyor sorun yok o yüzdenSenin 5GHz destekli adaptöre ihtiyacın yok. 2.4GHz üzerinden bağlan ping değerlerin normale döner.