5ghz wifi adaptör veya kart

melihbzc

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar, yeni sistemim için 5ghz wifi adaptör veya kart tavsiyesi verebilir misiniz? modeme wlan girişi yapmam mümkün değil, modemim 5ghz destekliyor turbo fiber 100 e 10 internetim var.

Tp-link ac600 Archer T2U Plus 2.4 ve 5ghz destekliyor usb adaptör 5dbi anten. Ben kullaniyorum ping olsun download upload olsun kabloyla bağladığımdaki aynı performansı veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim memnun kalirsin 👍🏻

Tp-link ac600 Archer T2U Plus 2.4 ve 5ghz destekliyor usb adaptör 5dbi anten. Ben kullaniyorum ping olsun download upload olsun kabloyla bağladığımdaki aynı performansı veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim memnun kalirsin 👍🏻
Teşekkür ederim dostum. Ben de şimdi ufak bir araştırmayla T3Uyu buldum amazonda. Benim tek isteğim kayıp olmamasıydı ona da cevap verdin. O zaman alıyorum teşekkür ederim tekrardan

Teşekkür ederim dostum. Ben de şimdi ufak bir araştırmayla T3Uyu buldum amazonda. Benim tek isteğim kayıp olmamasıydı ona da cevap verdin. O zaman alıyorum teşekkür ederim tekrardan
T2u vatanda 163 tl idi bende yeni aldim 3 gun oldu fiyatida guzel ama benim modemle aramda 10 mt 1 duvar var kasaninda ust kismindaki usb yerine taktim ve 50 mbp internet hizimi 52 lerde verdi faydali olduysa ne mutlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,366
Üyeler
192,301
Son üye
selamlarefendim
Geri