5ghz wifi adaptör veya kart

melihbzc

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar, yeni sistemim için 5ghz wifi adaptör veya kart tavsiyesi verebilir misiniz? modeme wlan girişi yapmam mümkün değil, modemim 5ghz destekliyor turbo fiber 100 e 10 internetim var.

Tp-link ac600 Archer T2U Plus 2.4 ve 5ghz destekliyor usb adaptör 5dbi anten. Ben kullaniyorum ping olsun download upload olsun kabloyla bağladığımdaki aynı performansı veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim memnun kalirsin 👍🏻

Tp-link ac600 Archer T2U Plus 2.4 ve 5ghz destekliyor usb adaptör 5dbi anten. Ben kullaniyorum ping olsun download upload olsun kabloyla bağladığımdaki aynı performansı veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim memnun kalirsin 👍🏻
Teşekkür ederim dostum. Ben de şimdi ufak bir araştırmayla T3Uyu buldum amazonda. Benim tek isteğim kayıp olmamasıydı ona da cevap verdin. O zaman alıyorum teşekkür ederim tekrardan

Teşekkür ederim dostum. Ben de şimdi ufak bir araştırmayla T3Uyu buldum amazonda. Benim tek isteğim kayıp olmamasıydı ona da cevap verdin. O zaman alıyorum teşekkür ederim tekrardan
T2u vatanda 163 tl idi bende yeni aldim 3 gun oldu fiyatida guzel ama benim modemle aramda 10 mt 1 duvar var kasaninda ust kismindaki usb yerine taktim ve 50 mbp internet hizimi 52 lerde verdi faydali olduysa ne mutlu

Geri