C cebrvyl 80+ Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 1 Dün, 13:44 #1 Bütçe 5000 merhabalar 4-5bin arası bütçem var aklıma yatan üç dört model var sırasıyla şunlar ASUS TUF Gaming VG249Q3R / AOC 24G42E / Gigabyte G25F2 / Gamepower Lunis L20 öncelikle gamepower tercih etmek istemiyorum sebebi ise daha önceden gamepower ürünleri ile ilgili sıkıntılar yaşadığım için ayrıca va panel istemiyorum. diğer üç monitör arasında kaldım, asus kesinlikle en sevdiğim ve en güvenebileceğim marka aoc hiç kullanmadım gigabyte de overclock özelliği ve monitörün kasasını beğendiğim için düşünüyorum vesa ile kullanacağım alacağım monitörü. çoğu forumda bu fiyat bandına herkes AOC 24G42E önermiş ama bilemedim varsa sizin de bu fiyat bandına öneriniz duymak isterim
merhabalar 4-5bin arası bütçem var aklıma yatan üç dört model var sırasıyla şunlar ASUS TUF Gaming VG249Q3R / AOC 24G42E / Gigabyte G25F2 / Gamepower Lunis L20 öncelikle gamepower tercih etmek istemiyorum sebebi ise daha önceden gamepower ürünleri ile ilgili sıkıntılar yaşadığım için ayrıca va panel istemiyorum. diğer üç monitör arasında kaldım, asus kesinlikle en sevdiğim ve en güvenebileceğim marka aoc hiç kullanmadım gigabyte de overclock özelliği ve monitörün kasasını beğendiğim için düşünüyorum vesa ile kullanacağım alacağım monitörü. çoğu forumda bu fiyat bandına herkes AOC 24G42E önermiş ama bilemedim varsa sizin de bu fiyat bandına öneriniz duymak isterim