Neler Yeni

5k bütçe ile hangi iphone serisini alıyım

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
ayrıca şahsi algılama ama bu bütçede iphone arıyorsan sırf iphone kullanıyor olmak için alıyorsundur çünkü 2018 in telefonunu 2023te kullanmak istemenin bi anlamı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

o bütçeye redmi note 11 pro yurt dışı alabilirsin
11 pro diyorsunuzda telefon daha 4k video cozunurlugu yok diyosunuz bide 2018 nin telefonu bide ben iphone kullanıyor olmak için almıyorum benim tanıdıklarım 6s-8plus da hepsi memnun telefonlarından bende dedim niye olmasın herkes memnunsa

şahin doğan

80+ Platinum

serwintes

80+ Gold
kanka kötü tecrübe yaşamışsın ama bizim ailede 5. falan telefon yani kaçak olan
redmi note 11 proyu da yeni aldık bu arkadaşın dediği bütçede imei atılan en iyi cihaz mi11t o da bütçesini aşar

11 pro diyorsunuzda telefon daha 4k video cozunurlugu yok diyosunuz bide 2018 nin telefonu bide ben iphone kullanıyor olmak için almıyorum benim tanıdıklarım 6s-8plus da hepsi memnun telefonlarından bende dedim niye olmasın herkes memnunsa
kankacım bende 8 plusun iyi olduğunu biliyorum ama ikinci el alıyorsun farkındaysan ve bahsettiğim cihazın 4k video özelliği olmayabilir ama bu gerçekten çok kritik bi kriter mi senin için yani şarjın 2 saatte bitsin ama 4k çeksin diyorsan buyur çürük çarık al bi iphone

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
2. Elden iyidir.
orası öyle ben 2 kere aldım hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı alalı 8 ay oluyor, 12 ay garanti veriyorlar,
ilk telefonda dokunmatikte sıkıntı çıktı gittim iade ettim, param yattı temizini aldım pili 100 sağlık, kılcal çizik bile yok

kanka kötü tecrübe yaşamışsın ama bizim ailede 5. falan telefon yani kaçak olan
evet çevremdede var ailesi hep kaçak kullanıyor sıkıntı yok bende sıkıntı çıkıyor :D

Top Bottom