Neler Yeni

5k Gamer Pc Laptop

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
O fiyata gamer laptop zor. En iyi ihtimal şöyle apu'lu bir sistem alıp rami arttırmak olur.

Kimera

80+ Bronze
1- İlk harf büyük yazılır.
2- Soru ekleri ayrı yazılır.
3- Soru cümlesinden sonra "?" konur.
4- "vr" değil, var.
5- Özel isimlerin baş harfleri büyük yazılır.
6- Almıyacağım değil, almayacağım.

Konuya gelecek olursak, 5000 Türk Lirası ile ancak grafik birimi işlemci içerisinde olan bir bilgisayar alabilirsiniz. RAM arttırmak şartıyla size önerim ise budur.

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
1- İlk harf büyük yazılır.
2- Soru ekleri ayrı yazılır.
3- Soru cümlesinden sonra "?" konur.
4- "vr" değil, var.
5- Özel isimlerin baş harfleri büyük yazılır.
6- Almıyacağım değil, almayacağım.

Konuya gelecek olursak, 5000 Türk Lirası ile ancak grafik birimi işlemci içerisinde olan bir bilgisayar alabilirsiniz. RAM arttırmak şartıyla size önerim ise budur.
Yürüyen TDK mısın be adam? :D

okkrr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sınavlara hazırlanıyorum ve cidden böyle şeyler gözüme çok batıyor. Gördükçe sinirleniyorum.
haha kardeşim kusura bakmada burda beyan yazmıyorum anlayan anlar anladığın kadar yardım ediyosan et boş yere vaktimi çalma

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Sınavlara hazırlanıyorum ve cidden böyle şeyler gözüme çok batıyor. Gördükçe sinirleniyorum.
Bu tarz şeylerle vakit kaybetmemeni tavsiye ederim. Konular düzgün bir dil kullanarak açılmalı, içerikler düzgün bir dil kullanarak hazırlanmalı. Böylelikle forumumuz çok daha güzel bir yer olabilir.

Kimera

80+ Bronze
haha kardeşim kusura bakmada burda beyan yazmıyorum anlayan anlar anladığın kadar yardım ediyosan et boş yere vaktimi çalma
Dikkatinizi çekmedi sanırım ama yukarıda link var. Zaten size yardımcı oldum. Birde lütfen okunuşa göre kabalaşan kelimeler kullanmayın ( Yardım ediyosan et, boş yere vaktimi çalma vs. )

Görmediyseniz " budur " kelimesinin üzerine tıklayın. Nede olsa hepimiz insanız, görmemiş olabilirsiniz.

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Dikkatinizi çekmedi sanırım ama yukarıda link var. Zaten size yardımcı oldum. Birde lütfen okunuşa göre kabalaşan kelimeler kullanmayın ( Yardım ediyosan et, boş yere vaktimi çalma vs. )

Görmediyseniz " budur " kelimesinin üzerine tıklayın. Nede olsa hepimiz insanız, görmemiş olabilirsiniz.
Dostum sınava hazırlanıyorsan "-de/-da" ekleri ve "-de/-da" bağlaçları konusunda biraz daha iyi olmalısın. Ayrıca böyle şeyler için tartışmayın bence. İyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom