Yürüyen TDK mısın be adam?1- İlk harf büyük yazılır.
2- Soru ekleri ayrı yazılır.
3- Soru cümlesinden sonra "?" konur.
4- "vr" değil, var.
5- Özel isimlerin baş harfleri büyük yazılır.
6- Almıyacağım değil, almayacağım.
Konuya gelecek olursak, 5000 Türk Lirası ile ancak grafik birimi işlemci içerisinde olan bir bilgisayar alabilirsiniz. RAM arttırmak şartıyla size önerim ise budur.
Sınavlara hazırlanıyorum ve cidden böyle şeyler gözüme çok batıyor. Gördükçe sinirleniyorum.Yürüyen TDK mısın be adam?
Bu tarz şeylerle vakit kaybetmemeni tavsiye ederim. Konular düzgün bir dil kullanarak açılmalı, içerikler düzgün bir dil kullanarak hazırlanmalı. Böylelikle forumumuz çok daha güzel bir yer olabilir.Sınavlara hazırlanıyorum ve cidden böyle şeyler gözüme çok batıyor. Gördükçe sinirleniyorum.
Dikkatinizi çekmedi sanırım ama yukarıda link var. Zaten size yardımcı oldum. Birde lütfen okunuşa göre kabalaşan kelimeler kullanmayın ( Yardım ediyosan et, boş yere vaktimi çalma vs. )haha kardeşim kusura bakmada burda beyan yazmıyorum anlayan anlar anladığın kadar yardım ediyosan et boş yere vaktimi çalma
Dostum sınava hazırlanıyorsan "-de/-da" ekleri ve "-de/-da" bağlaçları konusunda biraz daha iyi olmalısın. Ayrıca böyle şeyler için tartışmayın bence. İyi akşamlar.Dikkatinizi çekmedi sanırım ama yukarıda link var. Zaten size yardımcı oldum. Birde lütfen okunuşa göre kabalaşan kelimeler kullanmayın ( Yardım ediyosan et, boş yere vaktimi çalma vs. )
Görmediyseniz " budur " kelimesinin üzerine tıklayın. Nede olsa hepimiz insanız, görmemiş olabilirsiniz.
Güzel very niceSınavlara hazırlanıyorum ve cidden böyle şeyler gözüme çok batıyor. Gördükçe sinirleniyorum.