Neler Yeni

Çözüldü✓ 5k' mouse ve klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
5k'ya mouse ve klavye önerisi
Genelde hangi tarz oyunlar oynuyorsun kullanim amacin ne olacak? RGB veya baska seylere cok takilir misin birde son olarak mouse tutus seklin nedir? (palm,grip,claw,hybrid vs. internetten bakabilirsin) Birde kablolu/kablosuz sartin var mi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

TR olmak zorunda degil diyorsan Custom klavye + herhangi bir 3395'li mouse alinabilir.

murathke

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde hangi tarz oyunlar oynuyorsun kullanim amacin ne olacak? RGB veya baska seylere cok takilir misin birde son olarak mouse tutus seklin nedir? (palm,grip,claw,hybrid vs. internetten bakabilirsin) Birde kablolu/kablosuz sartin var mi
Pardon hocam kablolu yazmayı unutmuşum
Mesaj otomatik birleştirildi:

TR olmak zorunda degil diyorsan Custom klavye + herhangi bir 3395'li mouse alinabilir.
Hocam kablolu yazmayı unutmuşum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Niye kablolu alasin? zaten attigim mouse'u kablo takarak kullanabiliyorsun onu gectimde, o kadar butceye niye kablosuz almayasin? Gecikme mecikme olur diyorsan attigim mouse cogu kabloludan daha dusuk gecikmeye sahiptir.

Klavye icinde aynisi gecerli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş

Bro kablolu tercihinin sebebini sorabilir miyim? Klavyede bende kablolu tercih ederim ancak mouse da bu butceye hem kablolu hem kablosuz kullanilan bir mouse disinda kesinlikle tercih yapmazdim. Tekrardan mouse tutus seklini ve oynadigin oyunlar soylersen daha guzel bir tavsiye verebilirim ancak su anki tavsiyem biraz paranda cebinde kalacak sekilde: XPG Summoner Mekanik Klavye,HyperX Pulsefire Dart Wireless Mouse (istedigin zaman kabloyu takip oynayabiliyorsun ancak kablosuz bir sekilde de gecikme sorunu asla yok) Ayriyeten klavye uzerinde de bir usb cikisi var mouseu oraya da baglayabilirsin.

hocam delux fareyi hic deneyimlediniz mi acaba?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bro kablolu tercihinin sebebini sorabilir miyim? Klavyede bende kablolu tercih ederim ancak mouse da bu butceye hem kablolu hem kablosuz kullanilan bir mouse disinda kesinlikle tercih yapmazdim. Tekrardan mouse tutus seklini ve oynadigin oyunlar soylersen daha guzel bir tavsiye verebilirim ancak su anki tavsiyem biraz paranda cebinde kalacak sekilde: XPG Summoner Mekanik Klavye,HyperX Pulsefire Dart Wireless Mouse (istedigin zaman kabloyu takip oynayabiliyorsun ancak kablosuz bir sekilde de gecikme sorunu asla yok) Ayriyeten klavye uzerinde de bir usb cikisi var mouseu oraya da baglayabilirsin.

hocam delux fareyi hic deneyimlediniz mi acaba?
Malesef deneme firsatim olmadi. 3395'li yeni nesil mouselarin cogu benzer. Delux m800 pro'nun bir farki var o da cam skatez ile gelmesi. Onun disinda malzeme kalitesi iyi. Daha sorunu da gunyuzune cikmadi varsa bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Malesef deneme firsatim olmadi. 3395'li yeni nesil mouselarin cogu benzer. Delux m800 pro'nun bir farki var o da cam skatez ile gelmesi. Onun disinda malzeme kalitesi iyi. Daha sorunu da gunyuzune cikmadi varsa bile.
benimde tasarimi vs. cok hosuma gidiyordu sorunlarini vs.bende duymadim ancak fiyati biraz yuksek gelmisti o yuzden yerine hyperx tercih etmistim :/

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
benimde tasarimi vs. cok hosuma gidiyordu sorunlarini vs.bende duymadim ancak fiyati biraz yuksek gelmisti o yuzden yerine hyperx tercih etmistim :/
Fiyati 3395'lere gore yuksek sayilmaz ki. Bundan ucuz AJ139, AJ199, Darmoshark N3, Darmoshark m3 disinda mouse yok sayilir. Birde VGN vardi o kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Fiyati 3395'lere gore yuksek sayilmaz ki. Bundan ucuz AJ139, AJ199, Darmoshark N3, Darmoshark m3 disinda mouse yok sayilir. Birde VGN vardi o kadar.
Ajazz Aj139 Pro siparisi olusturuyordum tam,bir foruma denk geldim skatezler bir sure sonra cop oluyor vs. bende gittim 3389'lu pulsefire raid aldim sizce 3389 ile 3395 arasinda fazla fark olur mu hocam?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ajazz Aj139 Pro siparisi olusturuyordum tam,bir foruma denk geldim skatezler bir sure sonra cop oluyor vs. bende gittim 3389'lu pulsefire raid aldim sizce 3389 ile 3395 arasinda fazla fark olur mu hocam?
3389 kablolu oldugu icin kablolu/kablosuz farki olur. Onun disinda performans olarak oyle ahim sahim bir fark olmaz, olsa bile fark etmek icin profesyonel oyuncu falan olmak gerekir. Elinize uyuyorsa bence problem yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
3389 kablolu oldugu icin kablolu/kablosuz farki olur. Onun disinda performans olarak oyle ahim sahim bir fark olmaz, olsa bile fark etmek icin profesyonel oyuncu falan olmak gerekir. Elinize uyuyorsa bence problem yok.
çokta kasmamak lazim aslinda kafani yatani alacaksin yoksa sonra paranoyaga bagliyorsun denendi onaylandi 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,050
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom