Neler Yeni

5K TL'İLE BİLGİSAYAR TOPLAMA

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Başlıktan anlaşıldığı üzere 5k ya pc toplamak istiyorum Abdullah abinin sistemlerine baktım son 3 sistemine hepsi aşağı yukarı aynı fiyatlarda hangisini tavsiye edersiniz? Başka içerik üreticlirenin yada sizin yaptığınız sistem tavsiyelerine açığım.

Barneystinson

80+ Silver
bayrama özel sistemi sistemi var teknobiyotikte
Başlıktan anlaşıldığı üzere 5k ya PC toplamak istiyorum Abdullah abinin sistemlerine baktım son 3 sistemine hepsi aşağı yukarı aynı fiyatlarda hangisini tavsiye edersiniz? Başka içerik üreticlirenin yada sizin yaptığınız sistem tavsiyelerine açığım.

Mert Karayel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Hamza mert karayel
Başlıktan anlaşıldığı üzere 5k ya PC toplamak istiyorum Abdullah abinin sistemlerine baktım son 3 sistemine hepsi aşağı yukarı aynı fiyatlarda hangisini tavsiye edersiniz? Başka içerik üreticlirenin yada sizin yaptığınız sistem tavsiyelerine açığım.
Sistem ne için ona göre öneri yapalım , neler oynuyacaksın ?

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
bayrama özel sistemi sistemi var teknobiyotikte
Bunu önermem.Bilinmedik markalar kullanıyorlar.GameGaraj dan Aquarius 5AN modelini özelleştirip alabilirsin.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem ne için ona göre öneri yapalım , neler oynuyacaksın ?
Çok hardcore oyunlar oynamayacağım arada bir lol,sims,tomb raider vb. oyunlar oynarım pc yi zorlayan oyunlardan çok bulaşmam. Edit çizim shop yaparım.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bellek,Kasa,SSD ve Anakart.Anakart bilindik fakat kötü bir anakart.
Neo forza yurt dışında çok kaliteli ramlerdir kasa iyi hava alan malzeme kalitesi fena olmayan bir kasa ssd kronik sorunsuz bir ssd anakart da azıcık üstüne koyarak b450m s2h alınabilir. Markaları bilmeden "Bilinmedik" etiketi basıyorsunuz. Yapmayın.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
eminmisiniz ilk defa sizden duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neo forza yurt dışında çok kaliteli ramlerdir kasa iyi hava alan malzeme kalitesi fena olmayan bir kasa ssd kronik sorunsuz bir ssd anakart da azıcık üstüne koyarak b450m s2h alınabilir. Markaları bilmeden "Bilinmedik" etiketi basıyorsunuz. Yapmayın.
Neo Forza ram olarak yurt dışındada bilinmeyen bir marka.Kasa iyi değil.Malzeme kalitesi kötü.Önü iki fanlı zaten.SSD kullanan kişi sayısı az kronik sorunu olup olmadığı bilinmiyor.Anakart evet yükseltilebilir.Fakat ekran kartın dada devir sorunu var.Gamegaraj daha iyi oluyor.

Neo Forza ram olarak yurt dışındada bilinmeyen bir marka.Kasa iyi değil.Malzeme kalitesi kötü.Önü iki fanlı zaten.SSD kullanan kişi sayısı az kronik sorunu olup olmadığı bilinmiyor.Anakart evet yükseltilebilir.Fakat ekran kartın dada devir sorunu var.Gamegaraj daha iyi oluyor.
+ olarak PSU nun 80+ yok.

Top Bottom