Neler Yeni

5K TL'İLE BİLGİSAYAR TOPLAMA

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neo Forza ram olarak yurt dışındada bilinmeyen bir marka.Kasa iyi değil.Malzeme kalitesi kötü.Önü iki fanlı zaten.SSD kullanan kişi sayısı az kronik sorunu olup olmadığı bilinmiyor.Anakart evet yükseltilebilir.Fakat ekran kartın dada devir sorunu var.Gamegaraj daha iyi oluyor.

+ olarak PSU nun 80+ yok.
kasanın daha alt modelini kulanıyorum sahsen dark kasalarını cok kaliteli buluyorum hic test eddinizmi ? ben o kasaydıa kullandım o ramin aynısı arkadasimdada vardi o ekran kartının aynısı arkadasimdada vardi yani herhangi bir sorunu yoktu teknoloji sans isidir herseyi bilmeden kotuluyosunuz lutfen araştirin .

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Neo Forza ram olarak yurt dışındada bilinmeyen bir marka.Kasa iyi değil.Malzeme kalitesi kötü.Önü iki fanlı zaten.SSD kullanan kişi sayısı az kronik sorunu olup olmadığı bilinmiyor.Anakart evet yükseltilebilir.Fakat ekran kartın dada devir sorunu var.Gamegaraj daha iyi oluyor.

+ olarak PSU nun 80+ yok.
Ahahah 80+ olmayan bir psu kötü mü oluyor komikmiş. @crazyreign.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Attım videosunu ve konu linkini.Bakabilirsin.Herkeste böyle bu.
galaxin 2060 super ex white modelini alicam boyle bi sorunla karsilasaciagimi sanmiyorum ve bu modelin aynisi arkadasimdada var dedigim gibi teknoloji sans isidir

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
kasanın daha alt modelini kulanıyorum sahsen dark kasalarını cok kaliteli buluyorum hic test eddinizmi ? ben o kasaydıa kullandım o ramin aynısı arkadasimdada vardi o ekran kartının aynısı arkadasimdada vardi yani herhangi bir sorunu yoktu teknoloji sans isidir herseyi bilmeden kotuluyosunuz lutfen araştirin .
Hepsi kaliteli olmuyor.Dark kasaların tabii ki çoğu iyi bende seviyorum.Fakat bu kasası pekte iyi değil.O ramin aynısı arkadaşında olabilir.Arkadaşında olunca sorunlu olmuyor diye bir şey yok.Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.Kötülemek değil.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
galaxin 2060 super ex white modelini alicam boyle bi sorunla karsilasaciagimi sanmiyorum ve bu modelin aynisi arkadasimdada var dedigim gibi teknoloji sans isidir
Galax sorunu olmayan bir firmadır ayrıca arkadaşın kassetdiği sorun "coil whine" denen sorundur ki bu her marka model kartta olabilir.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Galax sorunu olmayan bir firmadır ayrıca arkadaşın kassetdiği sorun "coil whine" denen sorundur ki bu her marka model kartta olabilir.
hocam benim kotulemek gib bi kotu niyetim yok galax fırmasını cok severim ve yakında ekran kartını alıcam coil wihne benim suanki kartimdada var malesef

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
hocam benim kotulemek gib bi kotu niyetim yok galax fırmasını cok severim ve yakında ekran kartını alıcam coil wihne benim suanki kartimdada var malesef
Hayırlı olsun umarım sorun çıkmaz.Ben Galax almayın demiyorum başarılı bir firma.Fakat bu modelinde o sorun var.

Dediğim gibi her markada olabilir msi 2080 ti da bile olabilen bir sorun.
Doğru orasını bilemem ben.Fakat o devir sorununu söyleyip yardımcı olmaya çalışıyorum.Kötülemek değil.

Top Bottom