5k ya anakart işlemci tavsiye

2300e de Colorful’un b450si var. Ben olsam a520 pro alırdım Msi’ın hem m2 için soğutma bloğu var hem m2 dönüştürücü alırsın bir tane daha takarsın hem argb kontrolcü var
Aynı Anakartı Ben Kullandım Gayet Güzeldi .

Sıfır Alıncaksa Mantıklı Bir Anakart .

Neden İntel'e Geçiş Yaptın Merak Ettim ?
Ryzen’ın fiyat avantajı kalmadı bulunduğum bölgede 3e 5600 satan yok. Anakartlar da Intelle yarışıyor. Yani 5600-a520 5e geliyor 14100f ve ddr5 anakart da 4,5-5 e anca geliyor sıfır. Kaç yıllık işlemci üstelik 2. el peşin para vereceğime böyle yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem ikinci el testle uğraşmıyorsun hem her zaman bu fiyata bulunuyor

Ryzen’ın fiyat avantajı kalmadı bulunduğum bölgede 3e 5600 satan yok. Anakartlar da Intelle yarışıyor. Yani 5600-a520 5e geliyor 14100f ve ddr5 anakart da 4,5-5 e anca geliyor sıfır. Kaç yıllık işlemci üstelik 2. el peşin para vereceğime böyle yapıyorum
Haklısın Çünkü Millet DDR5'e Geçiş Yapmaya Başladı Ve Artık Sahibinden Hem Satıcı Hem Alıcıdan Komisyon Alıyor Bu Durumda Var .

Piyasa Çok Kötüleşti Maalesef , İntel Uygun Kalıyor Çünkü Çoğunluk Bu 13 - 14 Nesil İntel Sorunlarından Dolayı Amd'ye Geçtiler .

Haklısın Çünkü Millet DDR5'e Geçiş Yapmaya Başladı Ve Artık Sahibinden Hem Satıcı Hem Alıcıdan Komisyon Alıyor Bu Durumda Var .

Piyasa Çok Kötüleşti Maalesef , İntel Uygun Kalıyor Çünkü Çoğunluk Bu 13 - 14 Nesil İntel Sorunlarından Dolayı Amd'ye Geçtiler .
i5 i de i3ü de sevmiyorum Ryzen özellikle 5600 ve 3600 aşırı rahat hissettiriyor her anlamda ama mecburiyet olunca rafa kalktı Intel de üzmüyor. Yine de dediğim gibi gönül Ryzen istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri