AOC 24G4Xarkadaşlar bütçem 5000 tl monitör önerisinde bulunabilir misiniz ?
aoc hoşuma gitti kanka diğerlerine nazaran daha iyi gibi geldi teşekkürler biraz daha araştırmakta fayda var yine de
bunu alacağım sanırım fakat banayeni.com'dan hiç alışveriş yapmadım site hakkında bilginiz var mıdır hocamAOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güvenilir hocam ama güvenmiyorsan alternatif sitelere bakabilirsin.bunu alacağım sanırım fakat banayeni.com'dan hiç alışveriş yapmadım site hakkında bilginiz var mıdır hocam
tamamdır teşekkür ederim, biraz araştırdım da ürünler 2. el falan olabiliyormuş sanırım biraz daha bilindik yerlerden almak vicdanen daha rahat ettirir.Güvenilir hocam ama güvenmiyorsan alternatif sitelere bakabilirsin.
Akakçenin alt firmasıymış hocam güvenilir.tamamdır teşekkür ederim, biraz araştırdım da ürünler 2. el falan olabiliyormuş sanırım biraz daha bilindik yerlerden almak vicdanen daha rahat ettirir.