Neler Yeni

5s sorunu

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Elimde bi iphone 5s var bu bi ara hata verdi işte itunes güncelleyin felan ondan sonra güncelledim pc den artık hiç bi şekilde açılmıyo şarja takıyorum yok açılmıyoda hard reset de atılmıyo hiçbişey olmuyo telefondan şuan açılmıyor hiç bi şekilde acaba bataryası mı bitti?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Elimde bi iphone 5s var bu bi ara hata verdi işte itunes güncelleyin felan ondan sonra güncelledim PC den artık hiç bi şekilde açılmıyo şarja takıyorum yok açılmıyoda hard reset de atılmıyo hiçbişey olmuyo telefondan şuan açılmıyor hiç bi şekilde acaba bataryası mı bitti?
hocam şu an buraya yazdığım aygıt iPad 2 ve iOS 9.3.5 sürümü aygıt kendisi güncellemeleri almıyor sanırım onda da öyledir siz PC den güncelleyince de kaldırmayıp uykuya dalmış olabilir

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şu an buraya yazdığım aygıt iPad 2 ve iOS 9.3.5 sürümü aygıt kendisi güncellemeleri almıyor sanırım onda da öyledir siz PC den güncelleyince de kaldırmayıp uykuya dalmış olabilir
Nasıl yani bu şimdi yaşıyormu pc ye kabloyla bağlıyorum ama kabloyla bağlanmıyo olmuyo, ben güncellemelere izin vermememiştim bu arada bu yüzden kendim güncellemek zorunda kaldım

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Nasıl yani bu şimdi yaşıyormu PC ye kabloyla bağlıyorum ama kabloyla bağlanmıyo olmuyo, ben güncellemelere izin vermememiştim bu arada bu yüzden kendim güncellemek zorunda kaldım
çok çok özür dilerim hocam anlayamadım ne dediğinizini rica etsem bir daha anlatsanız

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çok çok özür dilerim hocam anlayamadım ne dediğinizini rica etsem bir daha anlatsanız
Hocam yani bu 5s yaşıyomu demek istedim, bide ben evet güncellemelere izin vermedim bu yüzden pc de itunes ile güncelledim telefonu, güncelledikten sonra hiç tepki vermemeye başladı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam yani bu 5s yaşıyomu demek istedim, bide ben evet güncellemelere izin vermedim bu yüzden PC de itunes ile güncelledim telefonu, güncelledikten sonra hiç tepki vermemeye başladı
sanki güncelleme öncesi yaşıyomuş da siz dışarıdan müdahale güncelleyince bi de yaşamı sona erdi muhtemelen

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
bilmiyorum artık açılmıyo tepki yok, acaba batarya mı bitti
şarjda bi 30dk fln beklesin açılmazsa daha da açılmaz bataryanın ciğerini sökecek kadar kullansanız bile o kadar kolay o batarya ölmez yani benim tablet hiç yoktan 7 yıllık var ki 5s ondan bilmem kaç yıl sonra çıktı şu an ondan yazıyorum

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şarjda bi 30dk fln beklesin açılmazsa daha da açılmaz bataryanın ciğerini sökecek kadar kullansanız bile o kadar kolay o batarya ölmez yani benim tablet hiç yoktan 7 yıllık var ki 5s ondan bilmem kaç yıl sonra çıktı şu an ondan yazıyorum
Bilmiyorum ama yardım edecek varsa yani bu sorunu yaşayan varsa buraya yazsın lütfen

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bilmiyorum ama yardım edecek varsa yani bu sorunu yaşayan varsa buraya yazsın lütfen
ya yaşayan yoktur da benim tek tahminin güncellemeyi kaldırmayıp intihar etmiş olması yönünde
batarya bitme ihtimal baya düşük

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yani hocam sizce buna şarxz aleti alıp da bi çalıştırsam deyer mi
çalışmaya da bilir ama çalışma ihtimal %90 falan yani
bu arada onun girişine sahip bir şarj aleti bulursan bir istiklal madalyası lazım sana hocam o dinozorların benimkinin ucu da öyle şarj aleti yok diye biliyorum

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom