6.000 TL' civarında zoom ile derslere girebileceğim arada film izleyebileceğim laptop önerir misiniz?
İkinci elde olabilir.
Aynı sen gibi usta bende 6k ile laptop bakıyordum en son 9k ya aldım gelecek Acer swift 3 ryzen 5500u işlemcili yukarıdaki lenovonun 8ram 256 GB SSD lisine bakıyordum Acer i bulmadan önce6.000 TL' civarında zoom ile derslere girebileceğim arada film izleyebileceğim laptop önerir misiniz?
İkinci elde olabilir.
hocam bence tablet almanız sizin için çok daha efektif olur, ikinci el huawei matepadler 6kya bulunabiliyor ve performansları çok iyi6.000 TL' civarında zoom ile derslere girebileceğim arada film izleyebileceğim laptop önerir misiniz?
İkinci elde olabilir.
klavyesi de var, denk gelirseniz kalemle satanlarda varhocam bence tablet almanız sizin için çok daha efektif olur, ikinci el huawei matepadler 6kya bulunabiliyor ve performansları çok iyi
katılıyorum arkadaşa. Hem daha uzun ömürlü olur hem daha çok iş yapar.hocam bence tablet almanız sizin için çok daha efektif olur, ikinci el huawei matepadler 6kya bulunabiliyor ve performansları çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavyesi de var, denk gelirseniz kalemle satanlarda var
hocam ipad daha mantıklı olur da aksesuar almak isterse baya pahalı satıyorlarkatılıyorum arkadaşa. Hem daha uzun ömürlü olur hem daha çok iş yapar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikinci el ipad 9. nesilde alabilirsiniz.
ya geçen kendime baktım 7000e kalemle beraber tam set satıyorlardı.hocam ipad daha mantıklı olur da aksesuar almak isterse baya pahalı satıyorlar
oha o kadar düşmüş mü 9. nesil, alabiliorsa onu alsın o zamanya geçen kendime baktım 7000e kalemle beraber tam set satıyorlardı.