Neler Yeni

Öneri 6.000tl civarı sistem için apu mu yoksa 2.el pc mi ?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sistem lazım arkadaşa 6k civarı bir şey arıyoruz.Oynacağı oyunlar valorant ets 2 ve arada bi program kullanıcak eski bir programmış galiba pek performans istemiyor dedi photoshop ve corel draw diye bir program çalıştıracak siste arıyoruz.Parça parça da alabiliriz veyahut benim aklıma apu sistem almak geldi ama var mı tavsiye edebileceğiniz bir ürün veya parçalar ?

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
Apu sistem bence hem ileriye dönük hem de işlerini kolaylıkla halledebilir.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apu sistem bence hem ileriye dönük hem de işlerini kolaylıkla halledebilir.
Peki hangi apu yapabiliriz şuan 4650g itopyada 2700 falan uygun mudur yüksek geldi biraz ama ne parçalar yapmak mantıklı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sistem lazım arkadaşa 6k civarı bir şey arıyoruz.Oynacağı oyunlar valorant ets 2 ve arada bi program kullanıcak eski bir programmış galiba pek performans istemiyor dedi photoshop ve corel draw diye bir program çalıştıracak siste arıyoruz.Parça parça da alabiliriz veyahut benim aklıma apu sistem almak geldi ama var mı tavsiye edebileceğiniz bir ürün veya parçalar ?
Hocam iyi bir apu alıyorsanız yapmanız gereken en önemli şey alabileceğiniz en kaliteli ramleri takmak. 3600 MHZ ramleri takmanız çok daha iyi olur. Eğer sonradan iyi oyunları deneyimleyecek bir sistem arıyorsanız APU daha iyi olur. Fakat ben genel oyunları oynarım diyorsanız bence ekran kartlı alın.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hocam iyi bir apu alıyorsanız yapmanız gereken en önemli şey alabileceğiniz en kaliteli ramleri takmak. 3600 MHZ ramleri takmanız çok daha iyi olur. Eğer sonradan iyi oyunları deneyimleyecek bir sistem arıyorsanız APU daha iyi olur. Fakat ben genel oyunları oynarım diyorsanız bence ekran kartlı alın.
ekran kartı alsak 2.el pc almak laızm bu bütçeye onada galiba dizeceğimiz max sistem 1050ti lı sistem olur

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
Benim önerim 5600G bir sistem toplamanız ve anakart olarakta PCI 4.0 destekli olması, böyle bir sisteme 2 yıl sonra bile herhangi bir ekran kartı taktığınızda herhangi bir problem çıkacağını düşünmüyorum

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Benim önerim 5600G bir sistem toplamanız ve anakart olarakta PCI 4.0 destekli olması, böyle bir sisteme 2 yıl sonra bile herhangi bir ekran kartı taktığınızda herhangi bir problem çıkacağını düşünmüyorum
sadece işlemci 4k civarı olduğu icin bütçeyi haliyle aşıyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
2.el dizmemek değil de 750ti mı almak mantıklı yoksa apu alıp ilerleyen zamanlar da ekran kartı eklemek mi
Hocam o sizin gelecek planınıza göre belirlenecek bir şey. diyorsanız ki ben ileride tüm AAA oyunları oynuyacağım, sürekli MMORPG'den MMORPG'ye akacağım. O zaman APU almak daha mantıklı. Diyorsanız ki ben casual sürekli arkadaşlarıyla oyun oynayan arada COD gibi hikayeli oyunlara bakan. Çok fazla oyun denemeyen birisiyim. ozaman 750ti daha mantıklı. Ki hiç üzmeyen bir ekran kartı bence.

Metosan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan Berk
Eğer 2.el toplayabilirsen gtx 970'li bir pc topyalabilirsin 6500 tl civarı tutuyor. (Sadece işlemci ve ekran kartı 2.el)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,623
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom