Neler Yeni

6-12 Ay sonra para getirecek yatırım sizce ne olmali

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Arkadaşlar şöyle bir düşünün, ekonomi belli enflasyon belli. Parayı bı yere bağlamak lazım.
Benim aklımdaki düşünceyi soyleyim. Motor alıp 6-12 ay sonra satmak yada altın alıp 6-12 ay sonra satmak.

Mantikli olan şimdi krediye girip 100 k kredi çeksem geri ödeme 115k olarak düşünün.
Aylık olarak ödemeyi karşılarım problem yok.
6-12 ay sonra sattigimda kar edebilecegim bı yatırım yapmam lazım. Kripto para demeyin kredi parasiyla oraya girmem
Aklınızda kár ettirebilecek bir şey var mı ?

Bana mantıklı geliyor bu düşünce, zaten seçimlerden sonra kim gelirse gelsin pahalanacak her şey.

melidoas6

80+ Silver
Motor bilmem de 2 ay önce akrabam bir araba aldı 250k ya şuan 350k ya sattı. Motorun piyasasıda böyle değişken ise olabilir. Bu zamanda elde para tutmayacaksın harcayasaksın eriyor yoksa. Altın vs de pek değerini korumaz baskı var gibi. Motor mantıklı seçenek hocam. Ben olsam dediğiniz gibi yapardım yada bir tane 100k ya araç bulun varsa tabi

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motor bilmem de 2 ay önce akrabam bir araba aldı 250k ya şuan 350k ya sattı. Motorun piyasasıda böyle değişken ise olabilir. Bu zamanda elde para tutmayacaksın harcayasaksın eriyor yoksa. Altın vs de pek değerini korumaz baskı var gibi. Motor mantıklı seçenek hocam. Ben olsam dediğiniz gibi yapardım yada bir tane 100k ya araç bulun varsa tabi
100 k ya araç olsada ben almam 😅 motor olabilir ama farklı bu dusuncesi olan çıkar diye buraya yazayım dedim. Birisi çıkar şunu almalısın bence der ve mantıklı ise onun dediğini yaparım

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Altın

Top Bottom