Gerek yok linuxu silip kolay şekilde w10 yüklersinizÇok teşekkür ederim arkadaşıma önerdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba Linux olmayan var mı? Freedos veya Windows yüklü olan.
Gerek yok linuxu silip kolay şekilde w10 yüklersinizÇok teşekkür ederim arkadaşıma önerdim.
Acaba Linux olmayan var mı? Freedos veya Windows yüklü olan.
Bende öyle düşündüm ama direkt olan varsa daha iyi olurdu ama olsun laptop baya güzelmiş.Gerek yok linuxu silip kolay şekilde w10 yüklersiniz
Herkese selam. Başlıkta belirttiğim fiyat civarında güzel götürebilecek bir laptop önerir misiniz?
Not: Laptop arkadaşım için. Bilgisayar mühendisliği okuyor ve arada oyunda oynayacak. Biraz uzun ömürlü bir laptop olursa çok iyi olur.
Teşekkürler.Acer olanı öneririm.Acer Nitro 5 AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Ryzen 5 4600H 8 GB 256 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Ryzen 5 4600H 8 GB 256 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro 5 AN515-44-R3WY NH.Q9HEY.006 Ryzen 5 4600H 8 GB 256 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Acerin hem ekran kartı hemde işlemcisi daha iyi neden gidip bunu alsın?https://www.incehesap.com/msi-gl65-...afEndz-zT6kfr3LPC4NAbRgfSbvMB2hhoCui0QAvD_BwE
İNDİRİM BİTMEDEN ALIN DERİM (SONRADAN EĞER YETMEZSE RAM EKLEYEBİLİRSİNİZ)
Ben indirime göre dedim 9700'den düşmüş ve bu fiyata son 12 ürünAcerin hem ekran kartı hemde işlemcisi daha iyi neden gidip bunu alsın?
9200'müş pardonBen indirime göre dedim 9700'den düşmüş ve bu fiyata son 12 ürün
Öneri için teşekkür ederi ama sanırım Acer daha iyi ve bütçeyi aşıyor bu biraz. Tek güzel özelliği Acer'e göre 144HZ olması galiba Acer'in kaç HZ olduğunu bulamadım.https://www.incehesap.com/msi-gl65-...afEndz-zT6kfr3LPC4NAbRgfSbvMB2hhoCui0QAvD_BwE
İNDİRİM BİTMEDEN ALIN DERİM (SONRADAN EĞER YETMEZSE RAM EKLEYEBİLİRSİNİZ)
60 HZ diye biliyorumÖneri için teşekkür ederi ama sanırım Acer daha iyi ve bütçeyi aşıyor bu biraz. Tek güzel özelliği Acer'e göre 144HZ olması galiba Acer'in kaç HZ olduğunu bulamadım.
İndirimde olunca iyi mi? oluyor?Ben indirime göre dedim 9700'den düşmüş ve bu fiyata son 12 ürün
9200'müş pardon