şu şartlarda alınacak en iyi sistem nedir hazır olarak
linki
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Fanları RGB onun dışında büyük bir fark yok.linki
Alıntıyı görüntüleseçili ekran kartının altındaki ekran kartıyla ne farki var isimleri aynı ama 150tl farki var
Fanları RGB onun dışında büyük bir fark yok.
anladım, bir de 1660ti almak mantıklı mi 1660superle pek farki yok diye biliyorumFanları RGB onun dışında büyük bir fark yok.
1660 Ti alıp OC yapmak mantıklı bence, stabil değerleri bulursanız 2060 gücüne ulaşabiliyor. Ama siz bilirsiniz tabii.anladım, bir de 1660ti almak mantıklı mi 1660superle pek farki yok diye biliyorum
tamam çok teşekkür ediyorum1660 Ti alıp OC yapmak mantıklı bence, stabil değerleri bulursanız 2060 gücüne ulaşabiliyor. Ama siz bilirsiniz tabii.