Neler Yeni

6.7 bin TL AMD işlemci önerisi

MİTSUKİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Tuğra
Her ay bütçeme göre bir parça alarak sistemimi yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum. Bu ay için yaklaşık 6.7k bütçem var ve ilk olarak işlemciyle başlamak istiyorum. AMD işlemci almak istiyorum ancak piyasada çok seçenek var ve kafam biraz karışık.

Oyun performansı benim için önemli ama genel olarak uzun vadede güçlü bir işlemci almak istiyorum. Bütçeme uygun en iyi AMD işlemci hangisi olur sizce? ( Techopatdaki konuyuda ben açtım orda cevap bulamadımı düşündüm yasaksa yaptığım özr dilerim)

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Çağatay Emir
Bence AM4 sistem toplanmaz artık. Ryzen 5 7500F ya da 7600 olabilir. Özellikle 7600. İçinde dahili grafik birimi olduğu için daha avantajlı olabilir.

MİTSUKİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Tuğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tray ınternetten al cunku kutuluyla 2bın tl farkedıyor
Korktum şey maaşımla artırarak alıcam zamlanmasını istemiyorum solid kullanan biriyim oyuzden oyun performansıda önemli işlemci gücüde alabildim en iyi parçaları toplamak istiyorum yavaş yavaş

Gurkanpiro

80+ Gold
Korktum şey maaşımla artırarak alıcam zamlanmasını istemiyorum solid kullanan biriyim oyuzden oyun performansıda önemli işlemci gücüde alabildim en iyi parçaları toplamak istiyorum yavaş yavaş
hım anakart felan yoksa sıfırdan am5 al derım

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Çağatay Emir
anakart felan degıstırılmesı gerek ram felan cok pahalıya patlar
İyi de arkadaş sıfırdan pc topluyormuş. Öbür türlü AM4 anakart olsaydı 5700x3D mantıklı olabilirdi.

Gurkanpiro

80+ Gold
Her ay bütçeme göre bir parça alarak sistemimi yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum. Bu ay için yaklaşık 6.7k bütçem var ve ilk olarak işlemciyle başlamak istiyorum. AMD işlemci almak istiyorum ancak piyasada çok seçenek var ve kafam biraz karışık.

Oyun performansı benim için önemli ama genel olarak uzun vadede güçlü bir işlemci almak istiyorum. Bütçeme uygun en iyi AMD işlemci hangisi olur sizce? ( Techopatdaki konuyuda ben açtım orda cevap bulamadımı düşündüm yasaksa yaptığım özr dilerim)
hem sıkıntı yok burda yazım yanlısına felan ceza yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazıyordu konuda aslında ilk işlemciyle başlamayı düşünüyorum diye
hım ozaman 7500 f al

İyi de arkadaş sıfırdan pc topluyormuş. Öbür türlü AM4 anakart olsaydı 5700x3D mantıklı olabilirdi.
am4 ıstıyormus gıbı okudum pardon

MİTSUKİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Tuğra
hem sıkıntı yok burda yazım yanlısına felan ceza yok

hım ozaman 7500 f al

am4 ıstıyormus gıbı okudum pardon
teşekkür ederim güvenilir bir satıcı bulmaya çalışçam çünkü garanti konusu korkutuyor beni sağolun

Bence AM4 sistem toplanmaz artık. Ryzen 5 7500F ya da 7600 olabilir. Özellikle 7600. İçinde dahili grafik birimi olduğu için daha avantajlı olabilir.
sanada teşekkür ederim

Top Bottom