Çözüldü✓ 6-7 k monitör önerisi

Gadget121

80+
Reaksiyon skoru
0

Bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum. Rengi dışında bir fark göremedim. Hangisi daha iyi olur? Ayrıca bunlar dışında alabileceğim bir monitör varmı?

Bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum. Rengi dışında bir fark göremedim. Hangisi daha iyi olur? Ayrıca bunlar dışında alabileceğim bir monitör varmı?
Alma onları. 2K mı 1080P mi olsun? Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Son düzenleme:

Hocam eğer kart yetiyorsa 2k monitörler 7.5-8 civarına iner Kasım indirimlerinde eğer yetmiyorsa güzel bir 360hz fhd monitör bulursunuz Kasım indirimlerinde gene

Alma onları. 2K mı 1080P mi oldun? Hangi oyunları oynuyorsunuz?
LoL, valorant, cs gibi oyunları oynuyorum daha çok ama arada hikayeli oyunlarda oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eğer kart yetiyorsa 2k monitörler 7.5-8 civarına iner Kasım indirimlerinde eğer yetmiyorsa güzel bir 360hz fhd monitör bulursunuz Kasım indirimlerinde gene
Ekran kartımı geçici almıştım değiştirmek içinde elimde kaldı para çıkaramadım daha ona. RX 580 var elimde

LoL, valorant, cs gibi oyunları oynuyorum daha çok ama arada hikayeli oyunlarda oynuyorum.
FPS oyunları oynadığınız için 24 inç 2K monitör büyük nimet.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartımı geçici almıştım değiştirmek içinde elimde kaldı para çıkaramadım daha ona. RX 580 var elimde
Hocam arkadaşın önerdiği monitör iyi gibi geldi eğer kartınızı 9060 xt civarına yükseltirseniz tadından yenmez

Hocam arkadaşın önerdiği monitör iyi gibi geldi eğer kartınızı 9060 xt civarına yükseltirseniz tadından yenmez
FPS oyunları oynadığınız için 24 inç 2K monitör büyük nimet.
Teşekkür ederim. Şehir dışına gelmiştim bir kaç günlüğüne döndüğüm gibi sipariş veririm. Yardım eden herkesede teşekkürlerimi sunuyorum. İyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri