Arkadaslar 6-7k arasi bütçem var 2.el pc hocasinin sistemini kaçırdım ne onerirsiniz hangi parcalar daha iyidir bu fiyat aralığında, güzel bi sey yaparsak yardimci olana da 50tl benden
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Özelden de her türlü yardımcı olurum hangi konuda yardım istersen. Para istemiyorum yeterki işin görülsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartin üreticisi asrock çok köklü bir markadır ilk defa duyuyorsan içinde kuşku olmasın. Eskiden asus günümüzde ise pegatron firması ile çalışıyor. Anakart 5 üzerinden 4.3 ortalamaya sahip cok iyi bir kart fiyatına göre ayrıca b550 chipsete sahip bir kart bu bütçeye harika özellikle sıfır olması harika.
Goodram markasını da duymamış olabilirsin bu marka da 91den beri bu sektörde ve 96dan beri Avrupa'daki ram üreten tek firma. Önerdiğim ram 4k mhzlara veya çıkıp 3600mhzda cl15lere kadar inebiliyor.
Patriotta bu firmada ki köklü ssd ureticilerindendir. Bu paraya sata yerine m2 nvme ssd almakta çok büyük bir hız artışı getiriyor
Kasa ve psu 2. El çünkü sıfirlari çok pahalı. Dandik bir markanın psusu yerine hem kaliteli bir psu hem de kaliteli bir kasa almış oluyoruz.
Ekran kartı zaten sevdiğimiz Bildiğimiz gtx 1660super