MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
Yok maalesefTamam çok çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklık wireless bildiğiniz varmı?
Yok maalesefTamam çok çok teşekkürler
Kulaklık wireless bildiğiniz varmı?
Klavye ve mouse kötü kulaklığı bilmiyorum.Ekipmanlarım ;
Asus tuf k3 red sw klavye
Asus tuf h3 7.1 kulaklık
Asus rog strix gladius 2 origin mouse
Kizarunun nesi var tam olarak? 2 3k lık övülen razer hyperx vb kulaklıklardan daha iyi performans alıyorum mikrofon ve fps ses kasma kalitesi olarakBu bütçeye kizaru
![]()
BlitzWolf BW-KB3 kablosuz/kablolu çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye RGB arkadan aydınlatmalı Bluetooth oth-uyumlu 2.4 gtype-c kablolu klavyeler - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
![]()
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İyi kötü olması kişiye göre değişir.Klavye ve mouse kötü kulaklığı bilmiyorum.
Yok cidden kötüler klavye kailh switch kullanıyor ki kötü. Mouse'da Sensör ve switch olarak kötü.İyi kötü olması kişiye göre değişir.
Öneride bulundum...![]()
forum.donanimarsivi.com
Hahahahaha cok guldum 3k lik kulakliklarla kizaruyu karsilastiriyorsunKizarunun nesi var tam olarak? 2 3k lık övülen razer hyperx vb kulaklıklardan daha iyi performans alıyorum mikrofon ve fps ses kasma kalitesi olarak
Hayatında eline aldın mı kizaruyu hiç ? Sence ben bahsettiğin kulaklıkları kullanmadım mı ? Sırf gamepower diye mi bu ön yargı anlamıyorumHahahahaha cok guldum 3k lik kulakliklarla kizaruyu karsilastiriyorsun![]()
Kizaru ile neredeyse aynı çok fazla kulaklık kullandım merak etmeHayatında eline aldın mı kizaruyu hiç ? Sence ben bahsettiğin kulaklıkları kullanmadım mı ? Sırf gamepower diye mi bu ön yargı anlamıyorum
450 ye almıştım abdullah abinin indirimiyleYok cidden kötüler klavye kailh switch kullanıyor ki kötü. Mouse'da Sensör ve switch olarak kötü.