Açıklardım anlamazsa haydi görüşürüzder bir daha konuşmazdım.Neden bu kadar umursuyorsunuz?
Hayat bu yaşayın gitsin
Tabi.Açıklardım anlamazsa haydi görüşürüzder bir daha konuşmazdım.
Hocam bari RDR2 Witcher 3 Falan oynayacak de lütfen. Roblox ve pubg mobile dersen katlanamam.çok da kullanmayı bilecek akıl yok
Buradaki mesajlarıda göstericem ona rağmen hala iade etmicekse yapabileceğim bişey yok yakın arkadaşım bi de teknoloji ile çok bi alakası yok teknik bilgi pek bilmiyor 1650s li pc sini alırken ben önerdim ona bunu alırken bana sormadan almış yapcak bişeyim kalmadı kazık yemeyi seviyor galiba bu huyunuda öğrenmiş oldum.Açıklardım anlamazsa haydi görüşürüzder bir daha konuşmazdım.
Göstermene gerek yok. Zaten anlamıyacaktır.Buradaki mesajlarıda göstericem ona rağmen hala iade etmicekse yapabileceğim bişey yok yakın arkadaşım bi de teknoloji ile çok bi alakası yok teknik bilgi pek bilmiyor 1650s li pc sini alırken ben önerdim ona bunu alırken bana sormadan almış yapcak bişeyim kalmadı kazık yemeyi seviyor galiba bu huyunuda öğrenmiş oldum.
Maalesef fortnite ve lol oynuyor sadece acaba uzak mı dursam bundan sonra kendisinden düşünmüyo değilim şuanHocam bari RDR2 Witcher 3 Falan oynayacak de lütfen. Roblox ve PUBG mobile dersen katlanamam.
Üzüldüm. O oyunlar daha düşük sistemlerle de oynanabiliyor. En azından Witcher 3 falan oynasaydı o kartla.Maalesef fortnite ve lol oynuyor sadece acaba uzak mı dursam bundan sonra kendisinden düşünmüyo değilim şuan
Kimisi sever kimisi bayılır bağımlısı olur yapacak bir şey yok.Buradaki mesajlarıda göstericem ona rağmen hala iade etmicekse yapabileceğim bişey yok yakın arkadaşım bi de teknoloji ile çok bi alakası yok teknik bilgi pek bilmiyor 1650s li pc sini alırken ben önerdim ona bunu alırken bana sormadan almış yapcak bişeyim kalmadı kazık yemeyi seviyor galiba bu huyunuda öğrenmiş oldum.