Neler Yeni

6-8k arası monitör önerisi

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
En başta dediğim monitörde bunun kardeşi. Büyük ihtimal bunda da aynı sorun vardır.
Ben kullanıyorum şahsen hangi sorundan bahsettiniz mobilden girdiğim için kaçırmışım orayı ?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Ben kullanıyorum şahsen hangi sorundan bahsettiniz mobilden girdiğim için kaçırmışım orayı ?
Siyah ekranda ışık sızması varmış. Aşırı bir şey yoksa attiginizi alma taraftarıyım. Sizde de attığınız var demi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lg çok kaliteli bir marka bu sektörde de televizyon sektöründe de ama sana kalmış herkesin zevkleri başka:D
Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Evet ona bir şey diyemem ama kişisel bir şey. 😅

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Siyah ekranda ışık sızması varmış. Aşırı bir şey yoksa attiginizi alma taraftarıyım. Sizde de attığınız var demi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Evet ona bir şey diyemem ama kişisel bir şey. 😅
Aynen ben ve bir arkadaşıma daha aldım.Düz ekran olduğu için ışık sızması olmaz.Işık sızması curved ekranlarsa daha çok meydana gelir.Bu modelde ne ghosting nede ışık sızması nede ölü piksel hiç biriyle karşılaşmadım.Memnunum bana göre 2 eksisi var biri monitör pivot özelliği yok (olsada kullanmam zaten) diğeri hoparlörleri 3w düşük kalıyor

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Aynen ben ve bir arkadaşıma daha aldım.Düz ekran olduğu için ışık sızması olmaz.Işık sızması curved ekranlarsa daha çok meydana gelir.Bu modelde ne ghosting nede ışık sızması nede ölü piksel hiç biriyle karşılaşmadım.Memnunum bana göre 2 eksisi var biri monitör pivot özelliği yok (olsada kullanmam zaten) diğeri hoparlörleri 3w düşük kalıyor
Basta attığım modelde galiba pivot özelliği vardı ama sadece pivot için renk derinliğini düşürmeye değmez. Ayriyeten çoğunlukla kulaklık kullanacağım için o hoparlör yeterli gelir bence bana.
Bu listeden herhangi birini alacağım ama ilk seçeneğim kesinlikle birinci asus

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Basta attığım modelde galiba pivot özelliği vardı ama sadece pivot için renk derinliğini düşürmeye değmez. Ayriyeten çoğunlukla kulaklık kullanacağım için o hoparlör yeterli gelir bence bana.
Bu listeden herhangi birini alacağım ama ilk seçeneğim kesinlikle birinci asus
Doğruya doğru biriyle film izliyeceğim zaman sıkıntı oluyor işte yanına bi ucuz hoparlör alacağım.Şahsrn tavsiye ederim bu fiyata çok iyi özellikleri var umarım alırsan sorunsuz kullanırsın

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Doğruya doğru biriyle film izliyeceğim zaman sıkıntı oluyor işte yanına bi ucuz hoparlör alacağım.Şahsrn tavsiye ederim bu fiyata çok iyi özellikleri var umarım alırsan sorunsuz kullanırsın
Inşallah teşekkürler

Top Bottom