6 adet ARGB fan dan 1 tane yanıyor

Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar thermalright ARGB fan aldım fan kontrolcüsü yok hepsi birbirine geçiyor kablolarla bir tanesini Argb yuvasına taktım Anakartta geri kalan 5 fan dönüyor ama yanmıyor

Arkadaşlar thermalright ARGB fan aldım fan kontrolcüsü yok hepsi birbirine geçiyor kablolarla bir tanesini Argb yuvasına taktım Anakartta geri kalan 5 fan dönüyor ama yanmıyor
Birbirine geçen kabloların fotoğraflarını atar mısınız hocam, yanlış bağlanmış olabilir.

Anakarttan anakarta değişiklik gösteriyor.
2 tanesinde yanıyor mu ?
Hocam sadece anakarta taktığım yanıyor geri kalanlar yanmıyor ama internetteki alış veriş sitesinde gerek kalmıyor dedi anakartım gigbayte marka bunun gigabyte app Center uygulaması var oradan yapılıyor mu?

Hocam sadece anakarta taktığım yanıyor geri kalanlar yanmıyor ama internetteki alış veriş sitesinde gerek kalmıyor dedi anakartım gigbayte marka bunun gigabyte app Center uygulaması var oradan yapılıyor mu?
Güç yetmiyor. Anakart girişleri tekini besler. O kartı al istediğin her şeyi yaparsın.

Ekler

• IMG_20241102_190413.jpg
    IMG_20241102_190413.jpg
    2.3 MB · Hit: 29
  • IMG_20241102_190356.jpg
    IMG_20241102_190356.jpg
    2.8 MB · Hit: 29
  • IMG_20241102_190402.jpg
    IMG_20241102_190402.jpg
    3 MB · Hit: 27
Son düzenleme:
Selam rgb sorunları çözüm ekibi olarak burdayım :DDD
Signal rgb indirin, indirdikten sonra beni etiketleyin.

Hocam fanların linkini atar mısınız birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fanların linkini atar mısınız birde
Aslında yaptım bir kaç tanesi oldu diğer eksik kalanlarıda geçirdim birbirine

Geri