- Reaksiyon skoru
- 19
Arkadaşlar thermalright ARGB fan aldım fan kontrolcüsü yok hepsi birbirine geçiyor kablolarla bir tanesini Argb yuvasına taktım Anakartta geri kalan 5 fan dönüyor ama yanmıyor
Anakarttan anakarta değişiklik gösteriyor.Hocam bunu alan kişiler yapmış oluyor benim bir hatam var çözemedim
Birbirine geçen kabloların fotoğraflarını atar mısınız hocam, yanlış bağlanmış olabilir.Arkadaşlar thermalright ARGB fan aldım fan kontrolcüsü yok hepsi birbirine geçiyor kablolarla bir tanesini Argb yuvasına taktım Anakartta geri kalan 5 fan dönüyor ama yanmıyor
Hocam sadece anakarta taktığım yanıyor geri kalanlar yanmıyor ama internetteki alış veriş sitesinde gerek kalmıyor dedi anakartım gigbayte marka bunun gigabyte app Center uygulaması var oradan yapılıyor mu?Anakarttan anakarta değişiklik gösteriyor.
2 tanesinde yanıyor mu ?
Güç yetmiyor. Anakart girişleri tekini besler. O kartı al istediğin her şeyi yaparsın.Hocam sadece anakarta taktığım yanıyor geri kalanlar yanmıyor ama internetteki alış veriş sitesinde gerek kalmıyor dedi anakartım gigbayte marka bunun gigabyte app Center uygulaması var oradan yapılıyor mu?
Hocam 3 diş olanı anakarta taktım diğerlerini birbirine taktımBirbirine geçen kabloların fotoğraflarını atar mısınız hocam, yanlış bağlanmış olabilir.
Birbirine geçen kabloların fotoğraflarını atar mısınız hocam, yanlış bağlanmış olabilir.
Hocam 3 diş olanı anakarta taktım diğerlerini birbirine taktım
Selam rgb sorunları çözüm ekibi olarak burdayımHocam sadece anakarta taktığım yanıyor geri kalanlar yanmıyor ama internetteki alış veriş sitesinde gerek kalmıyor dedi anakartım gigbayte marka bunun gigabyte app Center uygulaması var oradan yapılıyor mu?
Hocam fanların linkini atar mısınız birde
m.n11.com
Aslında yaptım bir kaç tanesi oldu diğer eksik kalanlarıda geçirdim birbirineHocam fanların linkini atar mısınız birde