Neler Yeni

Yardım Corsair SP120 Elite ARGB Fan RGB Sorunu

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emin
Merhaba hocalarım geçen gün yeni corsair 2500x kasa aldım ve montajladım 6 adet sp120 elite argb fan taktım fanlar sorunsuz çalışıyor ancak 2 tane yeni olan satıcının kasa yanında hediye ettiği fanın rgb ışıkları bazı renklerde farklı yanıyor beyaz iken sarı falan yanıyor nasıl çözebilirim

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba hocalarım geçen gün yeni corsair 2500x kasa aldım ve montajladım 6 adet sp120 elite argb fan taktım fanlar sorunsuz çalışıyor ancak 2 tane yeni olan satıcının kasa yanında hediye ettiği fanın rgb ışıkları bazı renklerde farklı yanıyor beyaz iken sarı falan yanıyor nasıl çözebilirim
hocam fanın renk ayarlarından kaynaklı olabilir yani değiştirelemeyebilir kısacası

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fanın renk ayarlarından kaynaklı olabilir yani değiştirelemeyebilir kısacası
normalde değişiyor hocam şuanda değişiyor 4 tane fan normal yanıyor diğer 2 si farklı renklerde ama yakın tonlarda yanıyor

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Yunus Emre Uzun
normalde değişiyor hocam şuanda değişiyor 4 tane fan normal yanıyor diğer 2 si farklı renklerde ama yakın tonlarda yanıyor
işte hocam aynı renk yanıyor ama tonları farklı olmuş rgb modda değilde sabit renkte vs deneyin belki anlaşılır

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emin
işte hocam aynı renk yanıyor ama tonları farklı olmuş rgb modda değilde sabit renkte vs deneyin belki anlaşılır
sabit denedim az önce beyaz renkte 4 fan beyaz 2 fan kırık beyaz krem gibi foto yüklüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alttaki sağ 2 fan

Ekler

• IMG_1329.jpeg
    3.8 MB · Hit: 6

Viper35

80+
Ben de aynı fanı kullanıyorum benzer sorun bende de var. 3 fanın 2 tanesinde 1 tane led kırmızıda takılı kalmış 1 tanesinde de 2 led kırmızıda takılı kalmış hiçbir şekilde değişmiyor.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emin
Ben de aynı fanı kullanıyorum benzer sorun bende de var. 3 fanın 2 tanesinde 1 tane led kırmızıda takılı kalmış 1 tanesinde de 2 led kırmızıda takılı kalmış hiçbir şekilde değişmiyor.
bende değişiyor ama sanki ledlerde ölü renkler var gibi istenilen rengi vermiyor

Bazı renkler normal bazı renkler ayarsız

Ekler

• IMG_1332.jpeg
    3.7 MB · Hit: 7
  • IMG_1331.jpeg
    3.4 MB · Hit: 5
  • IMG_1330.jpeg
    3.9 MB · Hit: 7

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Yunus Emre Uzun
bende değişiyor ama sanki ledlerde ölü renkler var gibi istenilen rengi vermiyor

Bazı renkler normal bazı renkler ayarsız
evet hocam bariz fark varmış ne yazık ki fanların hepsi kasanın rgb fan kontrolcüsüne mi bağlı

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emin

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Yunus Emre Uzun
evet corsair node core var 6 fanda bağlı
anladım hocam yabancı kullanıcılardan bulmayı deneyin belki daha sağlıklı olur ben çoğu bulamadığım şeyi İngilizce aratıp reddite buluyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Top Bottom