Yardım Fan kabloları nereye takılır ?

Hocam 4 pin olsun derken anlamadım. Güç kabloları evet 4 pin girişine sahip fakat Argb kablosu 3 pin girişine sahip. He anladım ben o 3 rgb kablosunu birleştiriyordum onun yerine ayrı ayrı kontrolcüye takıcam yani.
Aynen öyle ondan belirttim.

Peki dostlar ben kontrolcü alana kadar Rgb'siz kullanmak istiyorum Cha_Fan girişine takıcam yani güç kablolarını. Fakat anakartımda 1 giriş olduğu için bu 3 güç kablosunu birleştirecek çoğaltıcı lazım. Belirteyim fanın güç kabloları 4 pin girişine sahip. Uygun fiyatlı ne önerirsiniz ? @-Mehmet- @Demacia'lı Master Yi

Son düzenleme:
ANAKART: Asus B450M-K II (Argb girişi yok)

Merhaba, yeni Corsair 3000D kasa aldım. 3 adet Argb fan ile geldi. Fanlar hariç tüm kabloları taktım. Kasanın fanlarının her birinden 2 kablo çıkıyor(yani toplam 6 kablomuz var). 3 kablo boşta kalıyor. Diğer 3'ünün üzerinde TO RGB yazıyor ve bu üçü tek bir kabloda birleşiyorlar. Bu Argb kablosu sanırım ve ucunda 4 pin girişi olmasına rağmen 1 tanesinin içi dolu yani pin girmiyor. Bu kabloyu CHA_FAN girişine de takamıyorum çünkü 4 pinli ve uymuyor. Şimdi takıldığım nokta ben hangi kabloyu nereye takacağım ? Anakartımda ARGB girişi yok. Eski kasamın kontrolcüsü var fakat girişler 5 pin şeklinde. Oraya da takamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
CPU_FAN diye bisi olmasi lazim fan yazan seylere dikkat et anakartta dene onlari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,647
Üyeler
174,010
Son üye
Eymen000742
Geri