ben 330wlık harman kardon soundbarımı 2 sene boyunca bluetooth ile köpek gibi gecikmeyle kullandım. aklında bulunsun, hdmi in portu varsa soundbarda...
Şu kriz ortamında öğrenci halimle am5'e geçemeyeceğime göre aldım mecbur :kekw: Daha ucuz b550 modelleri vardı ama mpg modeli benim hayalimde ki anakarttı...
500 lira elektronik kuponu verdi. Çok ihtiyacım vardı ilaç gibi oldu hocam sağolun. A520'den B550'ye geçiyorum. Kampanya + kupon toplam 900 lira indirim...
İlk olarak her gencin vazifesi olan Nutuk'u okumakla başlayabilirsin. Ne tarz kitaplardan hoşlanırsın, sevdiğin bir kategori varsa ona göre öneri yapmak...
İçtiğin miktar kadar şişeyi bastırıp havayı tahliye et ve kola sınırı kapak hizasına yakın ulaştığında sıkıca kapat. Bu taktik ile gazı neredeyse kaçmaz.
İncehesap'ın kendi amazon mağazası hocam korkmana gerek yok. Ama kendi sitelerinde sistemi bulamadım. Pazaryerleri için hazırladıkları bir sistem sanırım...
İçerikte bilmem de pratikte net öyle, 2.5 litreliği açıyorsun 2 gün sonra şerbet gibi oluyor 0 asit. Öyle olunca da içesi gelmiyor insanın, asla 2.5 litre...
Zaman zaman İNNO3D X3 OC modeli 68.000'e düşebiliyor, o varken giriş seviye msi asus kartlara 80-90k boşa para vermezdim. Kaliteli performanslı bir kart...