aekadaslar qnb finansbankta %0 faizli kredi veriyor 20binliraya simdi ben bu 20bini tek seferde kullanabilirmiyim yoksa 6 taksitmi yapmam gerekli kullanirken yada pesin harcayip 6 ay icinde taksitemi bolucek banka faiz binermi
Kredi puanın Kaç Kredi Puanı 1800 ve üzerine veriyorlaraekadaslar qnb finansbankta %0 faizli kredi veriyor 20binliraya simdi ben bu 20bini tek seferde kullanabilirmiyim yoksa 6 taksitmi yapmam gerekli kullanirken yada pesin harcayip 6 ay icinde taksitemi bolucek banka faiz binermi
kredi puanimi nasil ogrenebilirimKredi puanın Kaç Kredi Puanı 1800 ve üzerine veriyorlar
peki soruma cevap alabilirmiyim net bir cevap alamadim 20binlirayi tek seferde kullandiginda 6 ay icerisinde faizsizmi geri oduyorumKredi puanın Kaç Kredi Puanı 1800 ve üzerine veriyorlar
0-1800 arasında olur kredi skoru.Kredi puanın Kaç Kredi Puanı 1800 ve üzerine veriyorlar
Evet 20k verecek sana sen 6 ay aylık kaça geliyorsa ödeyeceksin eğer onaylanırsa.aekadaslar qnb finansbankta %0 faizli kredi veriyor 20binliraya simdi ben bu 20bini tek seferde kullanabilirmiyim yoksa 6 taksitmi yapmam gerekli kullanirken yada pesin harcayip 6 ay icinde taksitemi bolucek banka faiz binermi
Hemen hemen her bankadan aldım. Kredi skorum 1400-1600 arasi gezindi. Verdiğin bilgi yanlış.Kredi puanın Kaç Kredi Puanı 1800 ve üzerine veriyorlar
Hacı Ben daha yeni başvurdum Bana dedikleri bu 2 bankaya sordum ikiside aynısını dedi araştır bi benceHemen hemen her bankadan aldım. Kredi skorum 1400-1600 arasi gezindi. Verdiğin bilgi yanlış.
İş bankasında var mı?Hemen hemen her bankadan aldım. Kredi skorum 1400-1600 arasi gezindi. Verdiğin bilgi yanlış.
Hangi krediden bakabilirsin dostum.İş bankasında var mı?
Dümen gardasim. Ulkede kimin skoru 1800 ustu ki.Hacı Ben daha yeni başvurdum Bana dedikleri bu 2 bankaya sordum ikiside aynısını dedi araştır bi bence
Kredi puanın arkadaşın dediği gibi 1800 üstü ise alabilirsin krediyi, bunu maalesef yazmıyorlar bende 0 faizli kredilerde medet ummuştum geçen hafta fakat hepsi aynı bahane ile geri çevirdiaekadaslar qnb finansbankta %0 faizli kredi veriyor 20binliraya simdi ben bu 20bini tek seferde kullanabilirmiyim yoksa 6 taksitmi yapmam gerekli kullanirken yada pesin harcayip 6 ay icinde taksitemi bolucek banka faiz binermi