6 bin lira bandında laptop önerisi

Kangalll

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir laptop almayı düşünüyorum, fiyatı düşsün diye beklediğim laptoplar sürekli artıyor. Oyun oynama amaçlı alacağım. Laptop önerilerinizi alabilir miyim? Sizce bu zamanda laptop almak mantıklı mı, fiyatı düşer mi?

üstüne 2 bin daha koyarsan i5 9300h gtx 1650 monster laptoplar var gayet iyi

Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir laptop almayı düşünüyorum, fiyatı düşsün diye beklediğim laptoplar sürekli artıyor. Oyun oynama amaçlı alacağım. Laptop önerilerinizi alabilir miyim? Sizce bu zamanda laptop almak mantıklı mı, fiyatı düşer mi?
üstüne 1000 daha koyup i5 10300h gtx 1650 2020 sürümlü ve 120hz li ekran alabilirsin

üstüne 2 bin daha koyarsan i5 9300h gtx 1650 monster laptoplar var gayet iyi
Monster konusunda kaygılarım var, okuduğum yorumlar ve kullanan arkadaşlardan duyduğum şikayetlere göre garantisi iyi değil.

Monster konusunda kaygılarım var, okuduğum yorumlar ve kullanan arkadaşlardan duyduğum şikayetlere göre garantisi iyi değil.
dostum monster kullanıyorum inan bana hiçbir sıkıntısı yok ısınma problemi bile yok oyunlarda en fazla ekran kartı 75 derece işlemci 80 dereceyi gördü

dostum monster kullanıyorum inan bana hiçbir sıkıntısı yok ısınma problemi bile yok oyunlarda en fazla ekran kartı 75 derece işlemci 80 dereceyi gördü
Genel olarak kullananlar şikayetçi, tabii ki memnun olanlar da var. İnternette okuduğumda genel olarak servisten şikayet var. Yine de önlerini dikkate alacağım :)

laptoplar çok yüksek fiyatlı örn 6000 tl lik laptopla aynı fps i veren bir masaüstüyü yarı fiyatına bile toplarsın

laptoplar çok yüksek fiyatlı örn 6000 TL lik laptopla aynı fps i veren bir masaüstüyü yarı fiyatına bile toplarsın
İmkanım olsa hiç düşünmeden masaüstü toplarım ama öğrenciyim, sürekli yer değiştiriyorum.

Geri